2777
2789
عنوان

سزارین اورژانسی

1569 بازدید | 29 پست

سلام به همه خانومای گل . ایا سنگ کلیه و آسم باعث میشه سزارین اورژانسی تجویز بشه البته دکتر متخصص گفته نامه میدم ک حتما باید سزارین شی. کسی اینجا تجربه داره تو این مورد اورژانسی؟ 

♡*مامانِ کیان*♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنم این دلایل مانع از زایمان طبیعی بشه خب اختیاری سزارین کناگر میخوای حتما باید پرونده پزشک ...

من دوست دارم سزارین شم.ولی اینجا هزینش خیلی بالاست میخوام یجوری سزارین اجباری بگیرم

♡*مامانِ کیان*♡
فکر نمیکنم این دلایل مانع از زایمان طبیعی بشه خب اختیاری سزارین کناگر میخوای حتما باید پرونده پزشک ...

من شیرازم اینجا دلبخواهی نیس😔😔 منم میخواستم سزارین بشم هرکاری کردم نشد

ای وای من میترسم طبیعی

کدوم شهری منم خیلی میترسیدم ماخ آخر فقط گریه کردم شب زایمان دق کردم آخرشم رفتم بیمارستات خصوصی ۳تومن دادم ک لااقل طبیعی بهم برسن ولی هیچ کاری نکردن و بعد ۱۳ساعت سزارین شدم

کدوم شهری منم خیلی میترسیدم ماخ آخر فقط گریه کردم شب زایمان دق کردم آخرشم رفتم بیمارستات خصوصی ۳تومن ...

ایلامم بمن گفتن ۵ الی ۶ هزینه میشه بیمارستان خصوصی

♡*مامانِ کیان*♡