سلام به همه خانومای گل . ایا سنگ کلیه و آسم باعث میشه سزارین اورژانسی تجویز بشه البته دکتر متخصص گفته نامه میدم ک حتما باید سزارین شی. کسی اینجا تجربه داره تو این مورد اورژانسی؟
منم ایلام هستم وای مگه چه کار میکنن همش 20دقیقه نیست سزارین من بچه اولم طبیعی زایمان کردم ولی الان بچه دومم بریج هنوز ،،خدا کمکم کنه ان شاء الله بازم طبیعی زایمان میکنم
من.....من اسم داشتم دکترم گفت برو یه دکتر قلبی چیزی تاییدکنه نامشوبیار...منم رفتم نامه داد گفت یروز هم باید توccu بمونی بعدبری بخش... خودس هم اومد بالا سرم....هردوتاازدکترا ماه بودن...منم بزورسزارین میخواستم
♡مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش
البته فکر کنم دکتر متخصص آسم باید نامه بده که نمی تونی طبیعی بیاری
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
خانمی ایلام به خوزستان نزدیک دزفول شهرخوبیه واسه زایمان از نظر امکانات وقیمتاش هم مناسبه خیلیا دیدم ازایلام میان دزفول وکارای درمانیشون رو انجام میدن و حتی یکی ازبهترین دکترزنان اونجا هست ک معمولا تا ساعت دوشب بیماراش رو ویزیت میکنه من خودم عمل کیست تخندان داشتم بیمارستان خصوصی انجام دادم هزینه ش یه تومن شد یادمه خانومایی ک اومده بودن واسه سزارین میگفتن ب دوتومن نکشیده اگه دوست داشتی بگو تا راهنماییت کنم
خواهر من تجربه سزارین اورژانسی داشت. بعد از خونه تکونی تو آخرای ماه هشتم دردش گرفت و رفت دکتر گفتن به خاطر فشاری که بهش اومده باید زود سزارین بشه. بنده خدا داشت برای زایمان طبیعی اماده میشد ولی قسمتش زایمان سزارین شد. با اینکه نصفه شب زایید ولی دکترش زودتر از خودش اومد بالاسرش و از نظر روحی هم ارومش کرد خدا خیرش بده زن خوبیه. ماها ازش دوریم ولی چون دکتر خوبی داشت خداروشکر استرس اینو نداشتیم که به مشکل بخوره. خواهرم اهوازیه اگر کسی اینجا اهوازیه من بهش پیشنهاد میکنم بره پیش ماندانا محمودی