تو بارداری خیلی چاق شدم الان ۶ ماهه زایمان کردم ، یک بار دو سه ماه پیش از دکتر تغذیه رژیم گرفتم ولی بچه شیر میدادم نتونستم بگیرم حالم بد شد. , دخترم کاملا شیر خشکی شده و دیگه بچه شیر نمیدم ، از امروز باز استارت زدم ، قبلا ورزش حرفه ای میکردم ، الان به خاطر دخترم و چون شهر غریب هم هستم همسرمم همش سرکاره نمیتونم برم باشگاه و پیاده روی به نظرتون با رژیم بدون ورزش میتونم کم کنم ؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتما باید ورزش و تحرک داشته باشید در کنارش هم رژیم فست بگیرید خیلی خوبه و حتما نتیجه میگیرید🌸
فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
قند مصنوعی نخور غذای سرخ کردنی فعلا نخور نون رو با کف دست اندازه بگیر میوه به اندازه ولی سبزیجات بخو ...
صبهانه یه عدد تخم مرغ اب پز یه و نیم کف دست نان یه استکان چای دو تا خرما تا ظهر یه عدد میوه ناهار ۱۲ قاشق برنج سه قوطی کبریت گوشت یه لیوان سبزی نصف کاسه ماست یا یه لیوان دوغ عصر یه کف دست نان با هرچی دوست داری شب ۱۲ قاشق برنج ۳ قوطی گوشت به همراه سبزی و لبنیات وچند ساعت بعد یه عدد میوه
اره میتونی همون بچه داری کلی انرژی هم ازت میگیره سعی کن وقتی بچه میخوابه تو خونه پیاده روی کنی
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....