2777
2789
عنوان

ویولن

69 بازدید | 17 پست

بچه ها  به نظر شما  یادگیری  ویولن به صورت تقریبا قابل قبول چقدر زمان می بره ؟ ضمنا من چهل سالمه  و البته کمی ساز هایی مثل سه تار و تنبور و سنتور بلدم ، البته کمی بلدم و مدت هاست کنار گذاشتم  .

در مورد ویولن  ، چقدر زمان میبره  و با چقدر تمرین ، با توجه به سن من که ۴۰ سال دارم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فول تایم ویولن ۱۰ ساله عزیزم ، ولی شما بعد از ۴ ماه میتونی بنوازی از آهنگ های کوچیک بعد پله پله میری ...

خوب ۱۰ سال منظورت حرفه ای شدن هست ؟ و این هم در نظر بگیر من ۴۰ سال دارم ، 

سخنان انگیزشی البته همیشه بوده ولی طبیعی هست که یک فرد ۱۲ ساله خیلی پر انرژی تر باشه

خوب ۱۰ سال منظورت حرفه ای شدن هست ؟ و این هم در نظر بگیر من ۴۰ سال دارم ، سخنان انگیزشی البته همیشه ...

برای استاد شدن گفتم ۱۰ سال عزیزم ، اصلا به این فکر نکن زودتر شروع کرده باشی وفلان نه فقط عشق خودت راحت بعد از ۴ ماه همه چیزش دستت میاد بعدش دیگه فقط تمرینه که مهارت بشه

خوب درسته ، ولی خوب باید عمری باشه که بتونی در حد خوبی بزنی ،

دیگه وقتی سازت دستته چه اهمیتی داره چقدر بگذره برای دل خودت قراره یاد بگیری نه برای اجرا و کار و پول درآوردن، من که با ویولنم ازدواج کردم😏😅😁