2777
2789

بیمه برام رد نشده مرخصی زایمان بودم نگو اون حکم دیوان عدالت اداری رو شرکت گم کرده خوددم ندارم چه جوری برم پیدا کنم

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

اون سه ماه رو‌میگی؟ 

رای های عمومی توی نت هست. ولی رای خودت رو باید بری دبیرخانه دیوان عدالت، اونجا با تاریخ و‌ شماره برات پیدا کنن 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون سه ماه رو‌میگی؟ رای های عمومی توی نت هست. ولی رای خودت رو باید بری دبیرخانه دیوان عدالت، اونجا ب ...

اره افرین دقیقا میشه لطفا بگی کجاست دبیر دیوان 

ولی مرخصی زایمان تامین اجتماعي باید برات بیمه رد کنه. شرکت مرخصی استعلاجی باید رد کرده باشه

اره دیگه رد نکردند

ادرس دیوان عدالت اداری شهر خودتون رو‌پیدا کن 

یا اصلا برو‌ سامانه ثنا. اونجا رای رو داریش 

اصلا وقتی رای برات صادر شد، بردی تامین اجتماعی؟ 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

[QUOTE=369889732]ادرس دیوان عدالت اداری شهر خودتون رو‌پیدا کن  یا اصلا برو‌ سامانه ثنا. اونجا رای رو داریش  ...اره بردم حقوق شم گرفتم

[QUOTE=369889732]ادرس دیوان عدالت اداری شهر خودتون رو‌پیدا کن یا اصلا برو‌ سامانه ثنا. اونجا رای رو ...

پس پرینت حساب اون تاریخ ها رو بگیر . از ثنا هم رای رو بگیر و ببر تامین اجتماعی