2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم دیشب نزدیک بود به کشتنمون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 43 پست
برو خدا رو شکر کن میاد دنبالت من که میرم خونه مامانم خودم تو جاده ساعت ده یازده شب رانندگی میکنم با ...

نیموده بود دنبالم در اصل امده بود وسیله بخره برای کارش تو شهر من گفته بود تا اینجا که امدم بذار برم دنبالشم

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

باعشق ازدواج کردیم نه کم کم ازش متنفر شدم 3 ساله

مدت کمی هست که ازدواج کردین که فک کردم بالای ده ساله متاهلی انقد که با تنفر ازش صحبت می‌کنی. چیکار کرده با دلت که انقد کینه گرفتی ازش. خدا سر به راهش کنه و مهرشو دوباره به دلت بندازه. حیفه گلم با عشق ازدواج کردین الان به این مرحله برسی که دوسش نداشته باشی. شاید یکم از هم دور باشین دلتون برای هم تنگ بشه و اون حس دوباره برگرده. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدت کمی هست که ازدواج کردین که فک کردم بالای ده ساله متاهلی انقد که با تنفر ازش صحبت می‌کنی. چیکار ک ...

دو هفته دور بودیم دیگه.... فک نکنم دیگه درست بشه

خب براش مهم بودی

اصلا اون امده بود شهر من وسیله بخره برای کارش 

گفته بود تا اینجا امدم برم دنبال اینم

اصلا اون امده بود شهر من وسیله بخره برای کارش گفته بود تا اینجا امدم برم دنبال اینم

متوجه شدم. میگم مهم بودی وگرنع بی تفاوت رد میشد میرفت

فکر کن طلاق گرفتی. بعدش میخوای چکار کنی؟

حالا شوهرت اخر شب بیاد دنبالت تو خونه مامانت نیاد بهتره سا بری خونه مادرت هرکی از راه رسید متلک بارت کنه؟

یکم ب فکر زندگی ات باش .هیچکس ب فکر کسی نیست

همین ک یکی رو داری برات وقت میذاره میاد دنبال ات قدرشو بدون.همه ادما کامل نیستن هرکی یه ایرادی داره بلاخره

همینم ک بهت اجازه میده خودت بری بیای یه نعمته

یکم اون حجم نفرت ات رو کم کن زندگی برای خودت شیرین تر میشه

متوجه شدم. میگم مهم بودی وگرنع بی تفاوت رد میشد میرفتفکر کن طلاق گرفتی. بعدش میخوای چکار کنی؟حالا شو ...

میخام دوسش داشته باشم ولی کارش میره رو مخم

خانوادم؟؟ نه بابا کدوم خانواده اصلا مادرم هنوزم زنگ نزده ببینه رسیدیم یا نه

ولی حرفات درستع چکار کنم؟؟

میخام دوسش داشته باشم ولی کارش میره رو مخمخانوادم؟؟ نه بابا کدوم خانواده اصلا مادرم هنوزم زنگ نزده ب ...

بشین با خودت فکر کن.ببین چی میخوای اون چی می خواد

دنبال چی هستی. بمونی چی میشه بری چی میشه

اون نباشه چکار میکنی

تو وجودت پر از خشم هست.همین چندتا کامنت اول که گذاشتی معلومه تو دل ات چه خبره

بچسب به زندگی ات. سعی کن زخم زبون نزنی ب شوهرت. بد و بیراه نگی بهش

ادمی ک طلاق میگیره یا باید ی خانواده عین شیر پشت اش باشن یا یه پول هنگفت داشته باشه.هیچکدومو نداری بشین سر جات با چنگ و دندون زندگی ات رو بچسب

ازین ب بعدم رفتی خونه مادرت ب همسرت بگو نگرانتم ک خسته میشی.اگ میای استراحت می کنی بیا دنبالم اگ نه نیا خودم میام خسته میشی میترسم مثل دفعه قبل بشه بلایی سرت بیاد

بعد نتیجه ش رو ببین

بشین با خودت فکر کن.ببین چی میخوای اون چی می خواددنبال چی هستی. بمونی چی میشه بری چی میشهاون نباشه چ ...

میدونی من چرا خشم دارم همش میگم چرا خودمو بدبخت کردم با یع ادم ندار که چهارسالم از خودم کوچکتره ازدواج کردم...

این خشمم از خودمه 

چند سالته؟چند وقته ازدواج کردی؟چرا ازش بدت میاد

چون ما اصلا ادم هم نیستیم من چهارسال بزرگترم اونم منو نمیخاد من پشیمونم از ازدواجم و راه برگشتی هم ندارم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️