2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم دیشب نزدیک بود به کشتنمون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 43 پست
ولی خب بهش امد لاستیکش ترکید تازه خریده بود

عزیزم اون شریک زندگیته غریبه نیس اون لاستیک میگی برا شما هم هست 

خانما اکثرا دوس دارن مرد کلا قید خانوادش بزنه بعد خودشون مث شیرخوار چسبیدن به خانوادشون

این مدل حرف زدنت خیلی بده این که نشد زندگی 

باحرف زدنت بیشتر لج شوهرتو درمیاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چطوری میموندم نمیشد دم در منتظر بود

قبلش بهش زنگ میزدی نیاد

اخلاقش رو میدونی دیگه

احتمالا به خاطر فشار کاری ادم عصبی ای هست

شمام جواب بده هستی برای اینکه ساکتت کنه بدترین حرف رو زده 

این بیشرف دم در وایساده بود اصلا نیمود تو چقدددد گفتن بهش

مگه با دشمن ات زندگی میکتی ک اینقدر بد در موردش صحبت میکنی؟

میتونی بهش بگی کلا نیاد خوات برو خودت بیا

اگرم دوست نداره تنها بری بیای بهش بگو دیگه شب نیاد هرموقع سر حال هست بیاد. مهم نیست ک نمیاد.بعضیا راحت نیستن جایی. من خودم تحت هیچ شرایطی خونه کسی نمیخوابم دوست ندارم حتی خونه خواهرم

عزیزم اون شریک زندگیته غریبه نیس اون لاستیک میگی برا شما هم هست خانما اکثرا دوس دارن مرد کلا قید خان ...

بره درخواست بده نمیخامش زوره؟؟

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

میدونی این حرفا و این تصوراتت چقدرررر انرژی منفی داره؟و چقدر ضربه میزنه به زندگیتون؟

زن عموی منم همیشه عموم رو نفرین می‌کرد ایشالا تصادف کنی برنگردی عموم یه بار تصادف کرد خودش که هیچی نشد خداروشکر ولی کلیییی ضرر کردن و بی ماشین شدن حالا همون زنش باز داره جنگ و دعوا راه میندازه ک ماشین ندارم

کلا بخاطر نفرین ها و غر زدنای زنش زندگیشون خیلی خسته کننده و. بی معنی شده اینم در نظر بگیر نفرین برکت رو از زندگیتون میبره

ای داد بیداد. چند وقته ازدواج کردین؟ از همون اول دوسش نداشتی یا به مرور دلسرد شدی ازش؟

باعشق ازدواج کردیم نه کم کم ازش متنفر شدم 3 ساله

میدونی این حرفا و این تصوراتت چقدرررر انرژی منفی داره؟و چقدر ضربه میزنه به زندگیتون؟زن عموی منم همیش ...

ببین تو نمیفهمی زندگی با کسی که ازش متنفری چقد سحته

مگه با دشمن ات زندگی میکتی ک اینقدر بد در موردش صحبت میکنی؟میتونی بهش بگی کلا نیاد خوات برو خودت بیا ...

هووو  صدبارررر بهش گفتم نیا خودم فردا صب راه میفتم

برو خدا رو شکر کن میاد دنبالت من که میرم خونه مامانم خودم تو جاده ساعت ده یازده شب رانندگی میکنم با چشای پر خواب و برمیگردم عین خیالش فقط بعضی وقتا غر میزنه که دیر میای هشت خونه باش منم محل نمیدم خیلی نگرانه بیاد دنبالم

البته راجب به شما هم شما حرف بدی زدی هم اون ولی معمولا این جور حرف زدنا وقتی اتفاق میوفته که ناراحتیها و دلخوریها کهنه شده و ریشه داره و تبدیل به کینه و نفرت شده( چون منم تجربش دارم)

قبلش بهش زنگ میزدی نیاداخلاقش رو میدونی دیگهاحتمالا به خاطر فشار کاری ادم عصبی ای هستشمام جواب بده ه ...

بخدا صدبار بهش گفتم تو نیا خودم صب زود میام