2777
2789
مادر بودن مگه فقط به ۲۴ تا کروموزومیه که ازش ارث میبری؟

بله

مگه علم پزشکی ثابت کنه که اینطور نیست 

دوستمون توضیح دادن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگذریم

واقعا اگر دختر نبودم این کار و میکردم. حتی اگر در شرف ازدواج بودم میگفتم صبر کنی. به نظرم هستن افرادی که به خاطر پولش حداقل این کار و کنن. برو دنبالش

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
حالا مگه دی ان ای عین شناسنامس که بعده ها به همه بخواد نشونش بده بچه در آینده؟  مادرشم اون کسی ...

خیر 

ولی هرکسی دوست داره بچه از خودش باشه

اگه اینجور که استارتر گفت بچه وقتی میره تو رحم مادر با وجود اون پیوند میخوره و دی ان ای ش هم با مادری که پرورشش داده یکی میشه نمیبود

اون مادر چه حسی نسبت به اون بچه پیدا میکرد؟

همش ته دلش خالی بود مخصوصا که خودش اونو بزرگ کرده و تو وجودش رشدش داده

بچه پرورشگاه روکه میدونی مال خودت نیست غصه نداره دیگه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔