2777
2789
یعنی چی تخمک اهدا کنیم؟؟ یعنی تخمک مارو بزارن تو رحم شما؟؟ اینجوری که بچه دیگه از خودت نیست فقط تو ...

نه عزیزم 

یه بخش مهمی از خصوصیات ظاهری، شخصیتی حتی ژنتیکی به محیطی که جنین رشد میکنه یعنی رحم همین مادر بستگی داره. تو تلویزیون میگفت

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

واقعا همچین احساسی دارین؟ ک انگار اون تخمک بچه تونه؟ماهی ی دونه رو میندازیم بره  حالا بدیم ب ی بنده خدا چی میشه مگه

عزیزم حتما باید ازدواج کرده باشیم؟ دخترا نمیتونن کمکت کنن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا که نمیشه باید بری مرکز ناباروری مثلا حضرت مریم 

پروسه داره اهدا همینجوری که نیست 

بعدا نمیذارن به هیچ وجه گیرنده و دهنده با هم برخوردی داشته باشن

دوست دارم اسمم رو بزارم دختره ترشیده    به شما چه؟
فقط تهران انجام میدن؟ بندر عباس نمیشه؟

نه فداتشم من تهرانم مراحل بعديشم مهمه كه اينجا بايد فريز بشه و ضمن اينكه عمل بعدش روي من انجام ميشه بايد همينجا باشه

نه عزیزم  یه بخش مهمی از خصوصیات ظاهری، شخصیتی حتی ژنتیکی به محیطی که جنین رشد میکنه یعنی رحم ...

خب قبول ولی تکلیف دی ان ای اون بچه چی میشه؟؟

مادرش کیه؟؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اینجا که نمیشه باید بری مرکز ناباروری مثلا حضرت مریم  پروسه داره اهدا همینجوری که نیست  ...

اون مال كسايي هست كه دوسال توي نوبت ميمونن من نميتونم بمونك وقت ندارم

مرداي ايراني به ندرت قبول ميكنن اين قضيه رو البته فرمايش شما درسته كاملا ولي فرهنگش جا نيوفتاده ايرا ...

من به خدا همین یه تخمکم به زور متفورمین و دوفاستون ازاد شد وگرنه حتما بعد زایمانم کمک میکردم به این چنین افرادی 

همسرمم فکر نکنم مشکل داشته باشه عین یه ازمایشه پاپ اسمیر یا همچین چیزیه دیگه 

بچه ها اگه کسی میتونه به این دوستمون کمک کنه دوستمون هم گفتن دوملیون میدن اگه کسی هست تو شهر دوستمون و بچه سالم داره و شوهرش راصیه کمک کنه اجر معنوی هم داره از لحاظ شرعی و قانونی هم بلامانع است میتونید زنگ بزنین از دفتر  مرجع تقلیدتون بپرسین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

خب قبول ولی تکلیف دی ان ای اون بچه چی میشه؟؟ مادرش کیه؟؟

مادرش اوني ميشه كه باردار بوده حكم مراجع هست چون تو رحم اون و با جسم اون پيوند ميخورخ فقط ١٠درصد از وراثتش به دهنده ميره

مادر بودن مگه فقط به ۲۴ تا کروموزومیه که ازش ارث میبری؟

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
نه فداتشم من تهرانم مراحل بعديشم مهمه كه اينجا بايد فريز بشه و ضمن اينكه عمل بعدش روي من انجام ميشه ...

کاش بندر عباس میشد اخه من شرایطم جوریه نمیتونم تهران بیام عزیزم هم بچه هام هم همسرم احتیاج ب مراقبت دارن ..کاش میتونستم بهت کمک کنم ..اگه گرفتار نبودم حتما اینکارو میکردم برات عزیزم ..

حالا مگه دی ان ای عین شناسنامس که بعده ها به همه بخواد نشونش بده بچه در آینده؟ 

مادرشم اون کسی که بزرگش کرده و تو رحمش پرورشش داده

پس این همه کسایی که بچه از پرورشگاه میارن از نظر شما یعنی خیلی عجیب و محیرالعقوله؟

واقعا همچین احساسی دارین؟ ک انگار اون تخمک بچه تونه؟ماهی ی دونه رو میندازیم بره  حالا بدیم ب ی ...

اره دختر نميشه چون از واژن بر ميدارن واقعا براي منم سواله ضمن اينكه عزيزم هرماه بالتي ٤يا ٥ تا تخمك از هر زم. فع ميشه

کاش فرهنگش جا بیوفته در ضمن معمولا توی مراکز دو طرف اصلا نمیبینن همو و نمیدونن تخمک از کی و برای کی گرفته میشه.همونه ما انقدر مشکل نازایی داریم خارج کجا این چیزا هست.

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔