الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم یه بخش مهمی از خصوصیات ظاهری، شخصیتی حتی ژنتیکی به محیطی که جنین رشد میکنه یعنی رحم ...
خب قبول ولی تکلیف دی ان ای اون بچه چی میشه؟؟
مادرش کیه؟؟
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بچه ها اگه کسی میتونه به این دوستمون کمک کنه دوستمون هم گفتن دوملیون میدن اگه کسی هست تو شهر دوستمون و بچه سالم داره و شوهرش راصیه کمک کنه اجر معنوی هم داره از لحاظ شرعی و قانونی هم بلامانع است میتونید زنگ بزنین از دفتر مرجع تقلیدتون بپرسین
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹
نه فداتشم من تهرانم مراحل بعديشم مهمه كه اينجا بايد فريز بشه و ضمن اينكه عمل بعدش روي من انجام ميشه ...
کاش بندر عباس میشد اخه من شرایطم جوریه نمیتونم تهران بیام عزیزم هم بچه هام هم همسرم احتیاج ب مراقبت دارن ..کاش میتونستم بهت کمک کنم ..اگه گرفتار نبودم حتما اینکارو میکردم برات عزیزم ..
کاش فرهنگش جا بیوفته در ضمن معمولا توی مراکز دو طرف اصلا نمیبینن همو و نمیدونن تخمک از کی و برای کی گرفته میشه.همونه ما انقدر مشکل نازایی داریم خارج کجا این چیزا هست.