2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده همسر

594 بازدید | 24 پست

سلام دوستان وقت بخیر

من امروز تست بارداری زدم و متوجه شدم که باردارم

الان توی یک ساختمونی هستیم و اوضاع خوبی نداره از نظر همسایه ها و امنیت و تصمیم گرفتیم زودتر از موعد قرارداد جا به جا بشیم هرچیم گشتیم خونه به خوبی خونه‌ی مادرشوهرم پیدا نکردیم

تو شهر ما سازندها جدیدا خیلی بد ساختمون میسازن

من مادرشوهرمم به تازگی خونه اجاره کرده و واقعا خونش از همه لحاظ بهترینه

مادرشوهرم فوق العاده آدم مهربون و دست و دل بازی هستش و همیشه با من رازهاشو در میون میزاره 

هر چیزی تو خونش داره با من نصف میکنه هرچی میخره واسه منم میخره در کل آدم خوبیه

الان تصمیم گرفتیم هم بخاطر شرایط بارداری هم اینکه خونه خوبی هست بریم اونجا و بین ما ۳طبقه فاصله هستش

از طرفی هم برم اونجا به مامانمم خیلی نزدیک میشم

نظر شما چیه؟

منم  با مادر شوهر و جاری و خواهر شوهرم تو یه ساختمونیم خیلیم راضی هستیم البته بستگی به اونام داره واسه ما پدر مادر شوهرم خیلی فهمیدن خدایی نمیدونم چرا شوهرم تنها گاو در اومده از بینشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجوری که داری میگی خوبه دیگه برو بعدم کمکمی داری خب

اره خدایی زن خوب و فهمیده ایی هستش ولی من استرس دارم شوهرمم ادمی نیست کلا اجازه بده کسی دخالت کنه ولی نمیدونم چرا استرس دارم؟!

منم با مادر شوهر و جاری و خواهر شوهرم تو یه ساختمونیم خیلیم راضی هستیم البته بستگی به اونام داره وا ...

😅😅😅

من شوهرم همیشه همه چی رو میسنجه و بعد تصمیم میگیره و وقتی باهم صحبت کردیم به من گفت که نگرانیت بی جاعه وقتی مامان من اینقدر خوب و مهربونه 

ولی میترسم یهو عوض شه استرس دارم نمیدونم چمه🫠

اره خدایی زن خوب و فهمیده ایی هستش ولی من استرس دارم شوهرمم ادمی نیست کلا اجازه بده کسی دخالت کنه ول ...

لامصب از بس اینجا ادم میشنوه نگران میشه 

ولی بازم خودت بهتر می دونی ببین هیچ نمی تونه نظر بده قطعی 

معلومه مادرشوهرت زن فهمیده ایه ک توجهتو جلب کرده ک فقط از خوبیاش میگی.. همه مادرشوهرا ک بدذات نیستن.. توشون خوبشم پیدا میشه.. تو ک مستاجری میخای بری.. نهایت یکسال برو توو یه ساختمون.. اگه دیدی بدی میکنه سال بعدی از اونجا پاشو.. خونه ک نمیخری میترسی ک دائمی موندگار بشی..

دقیقا نظرات بقیه رو که سرچ کردم خوندم استرس گرفتم

نگران نباش الهی همه چی خوب پیش بره 

نمی دونم چی میشه بری خب 

ولی اینو میگم به مادرت نزدیکی یه پوئن مثبت چون خودم چهارماه زایمان سومم بود خیلی به مامانم نزدیک شدم کمک حال منه 

منم با مادر شوهر و جاری و خواهر شوهرم تو یه ساختمونیم خیلیم راضی هستیم البته بستگی به اونام داره وا ...

🤣🤣🤣خدا نکشتت ترکیدم🤣🤣

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
معلومه مادرشوهرت زن فهمیده ایه ک توجهتو جلب کرده ک فقط از خوبیاش میگی.. همه مادرشوهرا ک بدذات نیستن. ...

ممنون از نظر مثبتت خودمم به همین فکر میکردم

مادرشوهرم چون خودش با مادرشوهرش زندگی کرده و اذیت شده بخاطر همین خیلی با من خوب رفتار میکنه 

پدر و مادرمم موافق این کار بودن فقط چون بقیه همش تکرار میکنن که یه وقت فضولی نکنه دخالت نکنه ترسیدم و استرس گرفتم 

مهربونای سایت مامانم مریضه

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا و سلامتی

برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸