2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 24 پست
😅😅😅من شوهرم همیشه همه چی رو میسنجه و بعد تصمیم میگیره و وقتی باهم صحبت کردیم به من گفت که نگرانیت ...

نترس عوض نمیشه آدم خوب خوبه دیگه زندگی خودتو بر اساس زندگی بقیه نسنج با توجه به این چیزایی که گفتی مشکلی پیش نمیاد

یادمه دوستم می گفت زندگی پیش مادرشوهرم اینا واقعا یه خیری بود تو زندگیش خیلی با مادرشوهر و خواهر شوهرش صمیمی بود باید هر روز میدیدشون البته از شوهرش مینالید

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با مادر شوهر و جاری و خواهر شوهرم تو یه ساختمونیم خیلیم راضی هستیم البته بستگی به اونام داره وا ...

😂😂😂😂ببخشید خندم گرفت.حالا حانواده شوهر من همشون گاون بجز شوهر من.اینام عجیبن

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  

عزیزم‌خداروشکر که مادرشوهر خوبی داری

اگر خانم خوبیه ایرادی نداره و خیلی عالیه فقط خودتون باید جوری رفتار کنید که پای دخالتا باز نشه

و اینکه از الان جوری صحبت کنید که قراره مثلا یکی دوسال اونجا باشید بهد برید جای دیگه

چون اگر یه وقت بخوای بری احتمالش هست ناراحت بشن پس از الان تو حرفات هی بگو که مثلا دوسال اینجاییم بعد میریم

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

نترس عوض نمیشه آدم خوب خوبه دیگه زندگی خودتو بر اساس زندگی بقیه نسنج با توجه به این چیزایی که گفتی م ...

مادرشوهر من فکر کنم تنها کسیه که دوست داره طلاهاشو بدهدبه عروسش.

اره واقعا نباید مقایسه کنم من کلا ادم استرسی هستم