2777
2789
عنوان

شهریه کلاس زبان بچه هاتون چقدره

168 بازدید | 30 پست

من خواهرم می‌ره شده یک میلیون و ششصد و خورده ای زیاده به نظرتون یا نه؟!

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی همینطوری🫠خواهر شما چند جلسه میره یک و شیشصد و خورده ای؟

۱۲جلسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زبان ایران ۲۴جلسه هست فکر میکنم ۱۴۰۰/۱۶۰۰باشه 

زبان های دیگه مثل سفیر ۱۱جلسه هست اونا ۱۴۰۰هستش 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مام ۱۲ جلسه😐😐😐تهرانین؟

نه مشهد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب پس تهران کلا گرونیهمن همیشه فکر میکردم آموزشگاه ما خیلی کم میگیره

کدوم آموزشگاه هستی

1
5
10
15
20
25
30
35
40