2777
2789
عنوان

چرا قیمه هام خوشمزه نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 125 پست

اول پیاز داغ،عسلی شدن گوشت و لپه رو اضافه کن تفت بده،حدود ده دقیقه.

بعد ادویه جات و رب و نمک رو اضافه کن،بعد باز کمی تفت بده بعد آب بریز بزار بپزه.زعفران و یه چوب دارچین کوچیکم فراموش،نشه.

با دستوری که شما گفتی،بعید میدونم همون خوب شه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

لپه رو ۱ساعت با آب جوش میخیسونم 

پیاز داغ

زردچوبه و فلفل و دارچین فراوون 

پیاز ک یکم سبک شد گوست هم میریزم ک باهم تفت بخورن 

لپه رو آبکش میکنم و میریزم تا تفت بخوره

بعد رب میریزم یکم تا سرخ شه و رنگش در بیاد 

آب میریزم 

لیمو عمانی نمیزنم 

وسطای پخت نمک میزنم ک به خورد مواد بره 

یکم آبلیمو یا آب نارنج میزنم 

یک ربع آخر یه قاشق گلاب و زعفرون 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من یه پسرم اما اگه اجازه بدین بگم اشتباهه و توضیح بدم ! چون دست تقدیر منو مجبور کرده همه چیو خودم یاد بگیرم !😂

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

راز اصلی همه خورشت ها خوب جا افتادنشونه باید بذاری اب اضافیش کشیده بشه اونوقت میبینی چقدر خوشمزه میشه 

البته یه نکته دیگه هم داره اونم اینکه لیمو عمانی خیلی قیمه رو خوشمزه میکنه و همچنین زعفرون اضافه کن و بذار جا بیوفته ببین چی میشه 

اول پیاز تو سرخ کن بعدکه سبک شد وطلایی بهش گوشت اضاف کن رنگش تغییرکرد بهش لپه ابپز اضاف کن تفت بده زردچوبه وفلفل سیاه وکاری بزن بعد جوجه رنده ریزشده ورب گوجه،به روغن افتادوبوی خامی نداشت اب بریزتوش به اندازه ای که میدونی گوشتت میپزه ،گوشت که پخت نمک بزن وبذارجابیوفته ابش به اندازه شد وابکی نبود سیب زمینی سرخ کرده رو بریز یکم توش وبکش‌توی ظرف سرو روش هم‌یک‌مقدارسیب زمینی سرخ کرده هم روش بریز،دوست داشتی لیموی سرخ شده هم میتونی بریزی اخرسر

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

اشتباهت اینه که همرو باهم نمیریزی مزه ها بخورد هم بره.دوست داشتی بگو برات بگم.

یکی نوشته بود رب زیاد بزن خب چه خنده دار

همه چی اندازه باید باشه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من همینکارارو میکنم فقط رب رو جدا سرخ میکنم بعدا اضافه میکنم و اینکه زیاد میزارم بپزه قشنگ جا میفته ابش کشیده میشه یک سوم میشه عالی میشن 

برا همه غذاهای خورشتی اینکارو میکنم

عزیزم قلق قیمه ایناس که بهت میگم

رب گوجه رو اول با گوشت نزن

گوشت و پیازو حسابی تفت بده بعد زردچوبه بزن تفت بده لیمو بنداز و اب جوش بریز روش

بعد که پخت رب گوجه سرخ کن تو روغن و یکم نصف قاشق گلاب بزن تو رب و زعفران اضافه کن و بریز تو آب خورشت، و همچنین لپه ای که جدا پختی رو اضافه کن بذار جا بیغته عالی میشه اینطور، اخر سر هم که خاموش کردیربه مقدار، نه زیاد هاا، یه مقدار دارچین بپاش رو خورشت

من قیمه هام حرف نداره و جزو غذاهایی که چشم بسته میپزم و برام راحته

لپه رو اصلا خیس نمیکنم

پیاز نیم سرخ شد بهش گوشتو اضافه میکنم

نصف تایم تفت دادن گوشت گذشت لپه رو میریزم

بعد همزمان همش که داره تفت میخوره زردچوبه فلفل سیاه و چوب دارچین میزنم

بعد آب میریزم میزارم ۲ساعت بپزه

بعد آلو میزنم یا اگه نداشتم لیموعمانی سوراخ شده

نیم ساعت آخر رب سرخ میکنم اضافه میکنم

چند دقیقه آخرم ۳تا دونه هل و نصف استکان گلاب میزنم

اگر داشته باشم زعفرون میزنم

تمامممم

اول اینکه