2777
2789
عنوان

چرا قیمه هام خوشمزه نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 125 پست

من برا قیمه آبلیمو گلاب دارچین نمیپسندم اون برا قیمه نذریه خوب میشه. موادت کاملا سرخ بشه رب و گوشت وپیاز و لپه اینجا کمی زعفرون بزن و بزار بپزه نیم ساعت به اخر پخت لیمو عمانی بریز.من قیمه هام طرفدار داره غریبه آشنا دوست،هرکی میخوره میپسنده

اشتباهت اینه رب و با گوشت تف میدی

لپه و برگ بو رو بپز کامل بپزع

نیم ساعت مونده بود خورشت و خاموش کنی با رب سرخ کن و بریز تو گوشت 

فقط چوب دارچین بزن نه خوده دارچین

در خورشت از اول پخت باز باشه

رب زیاد بریزی غلیظو بد میشه 

اندازه بریز 

گلاب 1 قاشق کافیه 

پیاز خلالی و خوب تف بده بعد گوشت و بریز و حسابی تف بده 

آب خیلی کم بریز و زیرش کمه کم باشه

کنارش یکم سیب زمینی سرخ کن یا بادمجون بعد روش یکم دارچین بریز 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قیمه هام حرف نداره و جزو غذاهایی که چشم بسته میپزم و برام راحتهلپه رو اصلا خیس نمیکنمپیاز نیم سرخ ...

خب اصلا خوب نیست که لپه رو خیس نمیکنید .

گوارشتون بهم نمیریزه ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

سلام

من اینجوری میپزم

اول ی پیازا رنده میزنم یکم سبک که شد گوشتا (گوسفندی)میریزم وتفت میدم بعدش لپه های شسته و ابکش شده را میریزم و همه را باهم ی کوچولو تفت میدم بعدش رب میریزم وبازم تفت ی کوچولو زنجبیل،نمک،زردچوبه و الوچه خیس خورده میریزم و همه باهم میره داخل زودپز با حرارت کم،اخرسرم لیمو عمانی را سوراخ میکنم و میریزم و اون اخراخر برا سرو ی کوچولو زعفرون و با سیب سرخ تزیینش میکنم،عااالی میشه 

اشپزی ایرانی میگه اول تفت گوشت بعد رب

البته رب خوبم شرطه 

همچنین لپه که من لپه ریزا هست 

واینکه ابی که برا خورشت قیمه باید ریخته بشه خنک باشه داغ نباشه

پیازه قیمه باید زیاد و ریز باشه 

بعدش که خوب تفت خورد و سبک شد 

گوشت بهش اضافه کن اگه قلم کوچیک داشتی هم اضافه کن اگه نه که مشکلی نداره 

بعدش نمک فلفل زرد چوبه چوب دارچین هل پودر گل سرخ زنجبیل بزن خوب تفت بده بعدش لپه هات که خیس خوردن رو اضافه کن با مواد خوب تفت بده 

داخل همون قابلمه جا باز کن رب رو تفت بده رنگش باز بشه رنگش که باز شد بعدش با مواد تفت بده لیمو امانی ام یادت نره 

در آخر آب‌جوش رو بهش اضافه کن اضافه کن ۳ تا چهار ساعت باید بپزه تا خوب جا بیوفته 

ما هم درست نکردیم از دیوار خریدم یکی بود رب هاش تمیز بود

کارخونه ایی ها همسرم دیده بود گفت یه متر کپک رو رب ها بوده.رب هارو با بشکه میاوردن .چندین روز بیرون میموند بادر باز....کپکوپشه و گردوخاکو....گفت کپکشو میگرفتن مواد و نگه دارنده و یه چیزایی میریختن توش بعد میریختن تو قوطی.