2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم نمیاد دوس دارم دوباره حرف بزنه بگه چشه

عزیز من اینجوری فقط بیشتر اذیت میشی، این رابطه دیگه درست نمیشه 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

قبلا اینجوری نبود

اهوم 

من از ۹۸ خواننده خاموش بودم 

انقد محتوا ها بهتر بودش که با اینکه نمیتونستم تاپیک بزنم بازم به جواب همه سوالام می رسیدم الان شده کوچه بازار همش بحث خواهر شوهر و مادرشوهره

بنظرت چون باهاش خوب شدم جنبه نداش ول کرد رف؟یا چون میخاس انتقام بگیره قبلا باهاش سرد بودم؟

من یه خواستگار داشتم خیلی میومد و میرفت و جواب من منفی بود ، بعد یه سال راضیم کرد و گفت که به حرفام عمل کرده، آخه خیلی عصبی بود و گفت به حرفم گوش کرده داده میره دکتر ، به ظاهر خوب شده بود تا اینکه جواب مثبت دادم و از فرداش نبود، رفت که رفت