2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناس ایرانی زیاد هس اونجا . پیگیر باش الان ک سنش کمتره بهتر جواب میگیری

حتما.. چون واقعا دیگه اذییت کننده شده این ماجرا حتی برای اون کوچیکه میگه خسته شدم بره تو اتاق 

روانشناس ایرانی زیاد هس اونجا . پیگیر باش الان ک سنش کمتره بهتر جواب میگیری

ببین ی عادتایی بدی دادن بچرو تا این سن جدا نمیخوابیده تا دوسال پیش تو تخت پیش مامان باباش خوابیده با اینک بچه هم نبوده 

باباش ب شدت دلرحم و احساسیه اصلا هر ری اکشنی نشون میده همه چیو بدتر میکنه متاسفانه و اون رفتاراش شدی ...

لوسه 

من دختر خالم 7 سالشع  تا پدر مادرش پیشش نیستن عاقلل خیلی خوبه 

همینکه صدای باباشو بشنوه میزنه زیر گریه بی دلیل خواسته های بیجا اونام میگن چشم 

متاسفانه روز به روز نه تنها ما بلکه خودشونم از تربیت فرزنشون ازار میبینن  و این  هنوز بچس تربیتش اینجوری شکل میگیره  

پس تو هم جدی با شوهرت حرف بزن که وقتی اون بچه نه گرسنشه نه تشنه احساس محبت کافی هم از شما یا پدرش دریافت میکنه دیگه بیشتر از این کاری انجام نداره بزرگ شه اولین ضربه رو به پدرش میزنه 

سلام

این موضوع نیاز به بررسی های بیشتری داره. ولی تا حدی که توضیح دادید بهتون بگم درسته از وقتی که جابجا شدید شرایط بهم ریخته ولی این مسیری است که از خیلی قبل شروع شده و بدونه جابجایی هم به این شرایط پیچیده می رسیدید. این حجم از سرگمی و خدمات و توجه بیش از حد مغایر با تربیت صحیح و نیاز واقعی بچه هاست. باید از همین جا شروع کنید به تغییر و بهبود.

روانشناس

لوسه من دختر خالم 7 سالشع تا پدر مادرش پیشش نیستن عاقلل خیلی خوبه همینکه صدای باباشو بشنوه میزنه زی ...

دقیقا تا باباش میاد میزنه زیر گریه و خواسته هایی ک در حالت معمولی میدونه جوابش نه هست رو میگه🤦‍♀️

سلاماین موضوع نیاز به بررسی های بیشتری داره. ولی تا حدی که توضیح دادید بهتون بگم درسته از وقتی که جا ...

بله حتما .. دقیقا وقتی شروع میکنم باهاش جدی باشم همه چی خوبه یکم دلم نیاد جدی باشم دوباره شروع میکنه