2777
2789
عنوان

دخترم از استرس فردا صبح سردرد و خون دماغ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اون همه خوندیم تهش چی شد؟ 

یه لیسانس رو همه میگیرن 

نذار بچت واسه این چیزا مریض بشه عصبی بشه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

من خیلی با دخترم رو راستم

کلاس اوله خیلی زرنگه و باهوش البته

مثلا اینکه میگن فرشته ی مهربون کادو میاره رو من قشنگ به دخترم گفتم 

این کادو رو مامان بابا میگیرن

فرشته ی هد بچه ای پدر مادرشن

والااا چرا به بچه دروغ تحویل بدم و خیالاتیش کنم

تازه پارسال معلمه میگفت هدیه بخرید من میگم از طرف خودمه 

منم گفتم خودم خریدم مامان

ولی جلو بقیه بچه ها نگو

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
روی حرفم حساب کنید تنها حرف من نیست، همه میگن پایه هفتم و دهم پایه هایی هستن ک افت تحصیلی توشون خیلی ...

اره بچه هنوز توی پایه قبلی مونده با پایه جدید آشنایی نداره افت میکنه 

بچه ها سه سال راهنمایی معدل ۱۸و نیم بیاری 

انسانی یا تجربی قبول میشی؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
اینطوری درباره ما دبیرستانی ها فکر نکنید ما خیلی مظلومیم😅😁

قطعا شهامت دارین.من که هر چی دیدم گرگ بودن🤣🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
کلاس هفتم هست

با دخترت حرف بزن
امروز نه امسال نه
هممون داریم با استرس دست و پنجه نرم میکنیم
باید یه بار یاد بگیره یا نه؟ راه حل و مشکلی رو حل کردن
ببخشید اسی جان نظر شخصی ام بود چون خودمم اضطراب رو کشیدم میدونم چجوریه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اره بچه هنوز توی پایه قبلی مونده با پایه جدید آشنایی نداره افت میکنه

دقیقا 

فضای دبستان فرق داره با راهنمایی

فضای راهنمایی هم با دبیرستان 

از کتاب بگیر، تا معلم ها  و تدریس و مطالب

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

آخی🥺

بشین دلداریش بده.طفلی ترسیده یوقت اخراجش میکنن..دخترمنم هفتمه .اوایل استرس داشت ..مدیرمدرسه شون واقعا بداخلاقه ..دقیقا اونم گفته هرکی درس نخونه اخراج میکنیم...به دخترم گفتم اصلا نترس مگه میخادبخورتت که استرس داری ..اونایه چیزمیگن فقط..بعدش فوقش اخراجت کنن هم میبرم مدرسه دیگه ...گفتم زمان ماهم میگفتن ولی الان فکرمیکنم فقط بخاطرخودمون میگفتن که درس بخونیم واسه خودمون کسی بشیم توآینده..همیشه بهش روحیه میدم چون میدونم استرسیه ....توهم باهاش حرف بزن بزارطفلی آروم شه گناه داره

استارتر برو مدرسه بگو این کاری که داری میکنی دختر منو به کشتن میدی حواست به رفتارات باشه .به دخترتم بگو اینارو جدی نگیره خودت پشتش باش بخاطر سلامتیش .درسشم بدون استرس بخونه هرچیو یادگرفت گرفته هرچیو یاد نگرفت اذیتش نکنید 

لایک نکنید .توروخدا 
منکه ذرررره ای برای درس به دخترم سخت نخواهم گرفت. چی چیم که نظام اموزشیمون طبق استانداردهاست و اوکی ...

شما دیگه از اونور بوم افتادین... بچه درس نخونه چکار کنه؟ بازی کنه فقط و پای گوشی باشه؟؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

من تو عقدم و همسرم از الان میگ دو روز دیگ بچه دار شدیم اصلا نمیذارم مث اخلاق تو بار بیاد فوق العاده احساساتی زودرنج اشکش دم مشکش باشه😂 میگ دختر پسرشم فرق نداره قوی بارش میارم تو روی هیچکسم نمونه اگ هرکی بخاد اذیت یا دلخورش کنه خودش از پس خودش بربیاد ن مث تو ک میای میریزی تو خودت میشینی هی فکر میکنی فلانی چی گف چرا گف

شما دیگه از اونور بوم افتادین... بچه درس نخونه چکار کنه؟ بازی کنه فقط و پای گوشی باشه؟؟

درس بخونه ولی سخت نمیگیرم بهش‌ . نمیندازمش تو مسابقه با بچه های دیگه. از همون اولم بهش میگم متوسط باشی اوکیه.  اجازه هم نمیدم هیچ مدیر معلمی به بچه استرس بده .دیگه هرکی یجور صلاح میدونه...

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......