2777
2789
عنوان

دخترم از استرس فردا صبح سردرد و خون دماغ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 51 پست

چرا دخترت درس نمیخونه؟؟ کشش نداره یا حال و حوصله نداره؟؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

ای بابا من بودم د،ن سرویس میکردم ، درضمن اینقدر مدرسه رو جدی نگیرید مگر اینکه واقعا بخواد پزشک یا وکیل بشه وگرنه کارمندی که بدرد نمیخوره اگه واقعا علاقه نداره بزار یه مهارت یادبگیره و از الان کار کنه در کنار درسش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اماخاک بر سرشون با این نظام آموزشی که به یه بچه اینقدر استرس ميدن 

عزیزم باهاش صبحت کن تا آروم بشه 

من یکی از همکلاسيام تو دوران مدرسه براش مشکل جدی پیش اومد سر همین استرسا

متاسفم با همین کارا بچه ها رو زده میکنن از درس و مدرسه به دخترتون بگین برای آگاهی و با سواد شدن برای اینکه بدونه توی این کتابا چی نوشته درس بخونه کتاب های غیر درسی هم بخرین بزارین توی خونه کتابخونه داشته باشین خودتونم کتاب بخونین که علاقه مند بشه کتاب اینجوریه که دو سه بار بخونی دیگه ذلت میخواد همه کتابا رو بخونی بدونی توی همه کتابا چی نوشتن و یا اینکه مثلا  بهش بگین فکر کنه چطور این نویسنده ها اینها رو نوشتن طرز فکر عمیق رو یاد بگیره و هدفشو پیدا کنه و براش تلاش کنه طفلک دخترتون متاسفم برای اون مدیر بهش بگین اصلا نگران نباشه و اشکال نداره روح و جسم بچتون رو خراب نکنین مدرسه ای که مدیرش این باشه اصلا همون بهتر که اخراج بشه (که فقط تهدید بوده برای اینکه بترسه و به هدفشم رسیده شما باید به دخترتون بگین بخاطر دو تا نمره آنقدر خودشو عذاب نده) مگه قالی بافی چشه که توهین میکنن الان قابی کلی پولشه آدم قالی باف باشه مدیر بی‌شعور و بی فرهنگ نباشه بهش بگین استرس نداشته باش نترس من پشتتم بگیر راحت بخواب تو برای من ارزشمندی و جبران کن دیگه گذشته دنبال علاقش بره همه چیز درس نیست

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

متاسفم با همین کارا بچه ها رو زده میکنن از درس و مدرسه به دخترتون بگین برای آگاهی و با سواد شدن برای ...

این سن تازه اول زندگیشه تازه اول نوجوانی شه استعداد هاشو پرورش بدین کلاس بفرستینینش بفهمین استعداد علاقش چیه بزارین تجربه کنه باهام بیرون برین ازش تعریف کنین بهش اعتماد به نفس بدین به جای خوبی میرسه ایشالا

این سن تازه اول زندگیشه تازه اول نوجوانی شه استعداد هاشو پرورش بدین کلاس بفرستینینش بفهمین استعداد ع ...

ادبیات و هنرش خوبه نقاشی عالی میکشه 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
ادبیات و هنرش خوبه نقاشی عالی میکشه

خوب خیلی خوبه پرورشش بدین اگه دوست داره بفرستین کلاس نقاشی تا مقطع حرفه ای براش کتاب بخرین بخونه کلاس های مختلف بره انگیزه میگیره درساشم میخونه