2777
2789
عنوان

دخترم از استرس فردا صبح سردرد و خون دماغ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 51 پست
کلاس هفتم هست

سنش خیلی کمه

مگه معدلش چند میشه؟

نزار از الان استرسی بشه مدرسه اشو عوض کن

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

دختر منم هفتمهتو طول امتحان ها نمرهاشون رو دونه دونه دادنفقط مونده کارنامهنمرهاش رو میدونین؟؟

منم این ترم رو خراب کردم هر نمره ای که بهم میگفتن به مامانم میگفتم اونم آخر وقتی کارنامه گرفتم اصلا دعوام نکرد چون از وضع تحصیلیم اطلاع داره و میدونه درس میخونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این ترم رو خراب کردم هر نمره ای که بهم میگفتن به مامانم میگفتم اونم آخر وقتی کارنامه گرفتم اصلا ...

افرین دختر خوب

من همیشه به دخترم میگم هر مشکلی هست خودت بهم بگو

هیچ وقت هم دعواش نکردم...

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
منم این ترم رو خراب کردم هر نمره ای که بهم میگفتن به مامانم میگفتم اونم آخر وقتی کارنامه گرفتم اصلا ...

به دخترت بگو من خودم میبینم که تو تلاشت رو میکنی درست رو میخونی شاید از روی بی‌دقتی بوده یا استرس گرفتی سعی کن دفعه بعد بیشتر بگیری ولی من از تو راضیم 

باور کن این حرف هایی که با بچه ها می‌زنید انقدر بهشون آرامش میده که نگو 

نزدی دهن مدیرش؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه هاتون و اینقد ترسو بار نیارین که هد کی از راه رسید یه چیزی گفت بچه خون دماغ شه

اولا مدیریت کن درسش و بخونه

بعدم بهش یاد بده قوی باشه

کلاس هفتمیها الان منم میخورن

دخترتون نباید اینقد ضعیف باشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خب شاید اون بچه مورد داشته وگرنه اجازه اخراج کردن ندارن دخترتون نمونه دولتی یا تیز هوشان هست؟اگر مدا ...

بچم پسر هست و کلاس اول ابتدایی 

چند بار تعهد گرفته بودن از خانواده و دوتا ده جلسه هم مشاوره فرستادن 

تقریبا نمونه دولتی هست 

با هزار زور و زحمت باید ثبت نام کرد 

پارسال هم یه اخراجی داشتن اون همسایه مادرم اینا بود 

کلا رو این مسایل سخت گیر هستن 

میگم موردش انضباطی بود 

درسی به نظرم حق اخراج ندارن به اونا چه مربوطه نهایت تکرار پایه بزنن 

میدونی سردرد و خون دماغ همزمان یعنی فشار خون بالا و رد کردن دور از جون سکته مغزی؟؟؟؟لطفا لطفا از دخترت چکاب بگیر و ببر متخصص ببینع شاید کنترل دارویی بخواد خود اون دکترم چهار تا داروی ارام بخش میده نامه به مدیر میده اولتیماتوم میده بهش دیگه تهدید نکنه

کلاس هفتم هست

روی حرفم حساب کنید 

تنها حرف من نیست، همه میگن 

پایه هفتم 

و دهم 

پایه هایی هستن ک افت تحصیلی توشون خیلی زیاذ و منطقیه 

چون  بچه تازه وارد محیط جدیدتر، کتابای جدیدتر و سخت تر شده 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

منکه ذرررره ای برای درس به دخترم سخت نخواهم گرفت. چی چیم که نظام اموزشیمون طبق استانداردهاست و اوکی و عالیه. یه مشت چرت و پرت یاد میدن در کنارشم بچه با روحیه داغون درسشو تموم میکنه

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......