سلام دوستان عزیز من یه مقدار طلا دارم که از نزدیک هشت سال پیش هر ماه برای پس انداز در حد پنج گرم میخریدم بعد یه مسائلی پیش اومد که دیگه نخواستم خودم ازشون نگهداری کنم و بردم بانک ملی گفتن ما نگه میداریم و ماهانه یه مبلغ که کم هم نیست براتون سودش رو واریز میکنیم منم گفتم برم مشورت کنم که بزارم بانک سودشون رو بگیرم یا اینکه بزارم صندوق امانت و هر ماه خودم بابت اون صندوق یه مبلغ به بانک بپردازم اومدم با چند نفر مشورت کردم ..که یکیشون دامادمونه یه چند سالی هست تو کار ترید هستش و بهم پیشنهاد داد که مثلاً سود بانکی به چه دردت میخوره فوقش 15,یا 16بهت هر ماه سود بدن ولی بفروش بیا من برات توی بورس و ارز دیجیتاله دلاری برات سرمایه گزاری میکنم در عرض یکسال هم چند برات سه چهار برابر سود میکنی ....در ضمن خودش هم چندین ساله تو کار ارز دیجیتال هست و حتی سمینارهای مختلف میره الآنم کارآموز برا خوش گرفته و بهشون یاد میده ....من این ایده رو دوست دارم ولی خودش هر چی سرمایه گزاری کرده الان هیچی ندارن ازش پرسیدم خب خودت چرا هیچ سودی نکردی ایشون گفتن که چون من با مبالغ کم پیش میرم زیاد سود نمیکنم در حد روزی سه چهار دلار سرمایه میزارم ولی مبلغ پول شما زیاده و مطمعنن سود چند برابره اصل پولت دستت میگیره ...الان دوستان سر در گمم باهاش همکاری کنم به نظرتون یا نه والله ته دل خودم پنجاه پنجاه هستش
ببخشید طولانی شد خواستم قطره چکونی وقت کاربران رو نگیرم ممنونم که راهنماییم کنید چون من از این ارزا دیجیتال هیچ سر در نمیارم به نفعم میشه یا ضرر لطفا نظراتتون رو برام کامنت کنین اگه جوابتون خیر هست