2777
2789

**خانواده ها در جریانن و رسمیه**

بخدا شخصیت واقعیم اینطوری نیست. تو pms ام که اینطوری شدم و خودمم دارم اذیت میشم از این زود رنجی.

دیشب بهم گفت بریم بخوابیم صبح زنگت میزنم

بعد صبح زنگ نزد تا الان

منم زنگش زدم جواب نداد

الان کلی بار زنگم زد

اولش که اصلا جواب ندادم

بعدم جواب دادم کلی بداخلاقی کردم

کلی عذرخواهی کرد ولی هنوز بداخلاقم

یه چیزی بگین خوب بشم

(نزنین تخریب شخصیتی کنین خواهشاً😐مهربون دعوام کنین. تو دوره خوبی نیستم)

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

چرا عکس نمیاد 

وایسین لینک کنم

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ازش معذرت خواهی کن ...بگو تو شرایط خوبی نیستم ...خیلی راحت حرفتو بزن از دلش دربیار

خب مسئله اینه که الان از موضع خودم نمیتونم کوتاه بیام

یعنی خودم می‌دونم که دارم بزرگش میکنم ولی همچنان ادامه میدم

عزیزم حق داشتی 

میتونستن پیام بدم بگن سرم شلوغه ببخشید

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

https://s6.uupload.ir/files/img_20250126_220636_850_0scq.jpg

https://s6.uupload.ir/files/img_20250126_220637_877_avp2.jpg

هم خودتون هم نامزدتان خیلی با شخصیت هستین ❤️❤️ مطمعن باش اگر غیر از این بود خودتون الان اینجا نبودین و همسرتون هم پشیمون نبودن . پیشش برو یه هدیه کوچیک بگیر براش یا یه وعده غذا درست کن باهم بخورین ❤️

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

خب حق داشتی تا الان کجا بوده

ببین خودش میگه دیشب وقتی بهت گفتم صبح زنگت میزنم، مشت خواب بودم. اصلا نمی‌فهمیدم چی میگم

حرفشو قبول دارم می‌دونم راست میگه

ولی خب بازم اصلا فرض بگیریم دیشبو یادش نیست. یعنی تو کل روز ۱۰ دقیقه وقت خالی نداشت؟

عزیزم حق داشتی میتونستن پیام بدم بگن سرم شلوغه ببخشید

وقتی زنگش زدم یه ساعت و نیم بعدش گفت برسم خونه زنگت میزنم

گفتم اون موقع که زنگ زدم کجا بودی

گفت پیش استادم 

گفتم وقتی از اتاق اومدی بیرون یه دقیقه وقت نداشتی بگی فلان جام؟ چرا یه ساعت و نیم بعدش نیم خط جواب دادی؟

اره دقیقا اگه الویتش بودی یه زنگ میزد به نظرم حالتو حداقل میپرسید

به موضع خودم ادامه بدم یعنی؟😶👩🏻‍🦯

بزار اینجور بگیریم که وقت نداشته و شما وقتتون رو براش گذاشتین و بهش زنگ زدین الان که ناراحته دیگه مهم نیست  شما هم با ببخشیدش حیف نیست رابطه به این قسنگیت بهم بخوره ؟ 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

به موضع خودم ادامه بدم یعنی؟😶👩🏻‍🦯

من باشم یه پیام میدم توضیح میدم که از صبح اگه الویتت بودم یه لحظه دلت تنگ میشد یه تماس میگزفتی و همه رو میگفتم اخرشم میگفتم انگار تماس نگیرم راحتری دیگه فرست میدادم اون پا پیش بزاره و به اشتباهش پی ببره