2777
2789

نمیشه مثلا من که توی استان خراسان زندگی میکنم، فرهنگیان توی استان شمال کشور قبول شم ؟؟؟؟

اصن راهی هست به عنوان یه معلم برم یه استان دیگه؟

اگه هست بگید...

نام کاربریم اسم کراشمه🌸🤩...خدایا به امید خودت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی نی ج بده

امسال یکی از هم مدرسه ای هام ی استان دیگه قبول شد ولی سوال من اینه این تعداد ظرفیت ها که میزارن مثلا استان خودمون ۴ نفر باشه ی استان دیگه ۱۰ نفر باشه بعد اون استان رو بزنیم مثلا ظرفیت بیشتر شده احتمال قبولی بیشتره ؟

امسال یکی از هم مدرسه ای هام ی استان دیگه قبول شد ولی سوال من اینه این تعداد ظرفیت ها که میزارن مثلا ...

منم نمیدونم واقعا سوال منم هس

ما قم هستیم فرهنگیان وکارای دولتی همه غیر بومین ، استان های دیگه رو نمی دونم بستگی به مسیولین استان ...

مگه میشه؟

شما میتونه دانشگاهت شهر دیگه باشه و بعد از اینکه درست تموم شد برگردی شهرستانای استان خودت تدریس کنی 

مثلا زیست دانشگاه قزوین محل خدمت فلان (یه شهرستان از استانتون)

همینطور میتونی مثلا کدرشته های مربوط به استان قزوینو بزنی و تو شهرستانای همون استان خدمت کنی اما قبولی این خیلییی ضعیف و در عمل شاید غیرممکن باشه چون بومی گزینیه

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

شما میتونه دانشگاهت شهر دیگه باشه و بعد از اینکه درست تموم شد برگردی شهرستانای استان خودت تدریس کنی ...

خب مثلا اگه محل تحصیل و محل خدمت هر دو خراسان باشه

میشه بعد تحصیل ، رف توی شمال کشور کار کرد؟ راهی هست براش؟

مگه میشه؟

😆اره حالا که شده من مدرسه می رفتم ۶۰ درصد معلما یا اراکی بودن یا شمالی و ترک ، قم ۹۰ درصد مهاجرن شناسنامشون برای استان های دیگس ولی ولی قبول شدن حتی اگه سه ماه ساکن قم شده باشن 

امسال یکی از هم مدرسه ای هام ی استان دیگه قبول شد ولی سوال من اینه این تعداد ظرفیت ها که میزارن مثلا ...

ببین در کل قبولی تو یه استان دیگه سخت تره و محال

باید بدونی محل خدمتش کجاست.محل خدمتش اگه شهرستانای استان خودتونه ینی همون بومی گزینی اتفاق افتاده و قبولی استان خودتون محسوب میشه و افزایش ظرفیت هم خیلی نمیتونه در حد بومی گزینی تاثیر داشته باشه

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

ببین در کل قبولی تو یه استان دیگه سخت تره و محالباید بدونی محل خدمتش کجاست.محل خدمتش اگه شهرستانای ا ...

مممنونم مثلا اگه ی استان دیگه قبول بشیم که محل خدمتشم همون استان باشه بعد مصاحبه برای قبولی توی شهر خودمون انجام میدن ؟