2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 40108 بازدید | 813 پست
من یکبار طلا بردم بفروشم حتی بهم نگفت فاکتور کو ؟ده تا طلا فروشی فاکتور بخواد یازدهمی فاکتور نمیخواد

طرف ما از هر ۱۱ تا یکی هم فاکتور نمیخاد

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

میگه باید زمین و خونتو به نام من کنی داداشم قبول نمیکنه

داداشت کارخوبی میکنه آخه دارایی که مال خودته رو چرا باید بنام یکی دیگه بکنی اگه ولت کنه بره بیچاره میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشت کارخوبی میکنه آخه دارایی که مال خودته رو چرا باید بنام یکی دیگه بکنی اگه ولت کنه بره بیچاره م ...

الان تو شهر من یه پیرمرد جلوی مسجد میخوابه چون خونه رو به اسم زنش کرده اونم بیرونش کرده

یه زیرپوش تنشه حتی یه لباس ندادن بهش!!!

الان تو شهر من یه پیرمرد جلوی مسجد میخوابه چون خونه رو به اسم زنش کرده اونم بیرونش کردهیه زیرپوش تنش ...

آره همین طوره درسته طرفتو دوست داری شریک زندگیته ولی خیلی بچگانه س که فکر کنی اوضاع همیشه همین طوریه 

نه عشقم کار اونا خوب نیست ، چندتا زن این مدلی تو دور و برت دیدی ؟ اکثر خانم ها تا اخرین لحظه پای زند ...

این حرفا مال قدیم بود نه الان

الان به چشم دیدم بعضی خانما خوشی میزنه زیر دلشون فک میکنن ملکه چیزی هستن میگن این شوهرمو ب درد نمیخوره لیاقت ما بالاتره راحت آتیش میزنن به زندگیشون یا میخوان با مهریه کاسبی کنن به هرحال سکه 100 تومنی. و لا گرمی 8 تومنه 

راحت خیانت میکنن هم دوست اجتماعی دارن هم دوست. پسر هم داداش هم شوهر فک میکنن بیرون خبریه میرن گیر ی گرگ میفتن تازه می‌فهمن شوهر اولی چقد خوب بوده 

خانمه هنوز از شوهرش جدا نشده بود میومد میگفت بنظرتون چقدر شانسمه با پسر مجرد ازدواج کنم😶😐

خانم نظر منو بخوای مهریه شوهر اول به دهنش مزه کرده و میخواد کاسبی کنه حالا بدبخت از برادر تو گیر نیاورده ک سرشو گول بماله چرا انقدر زیاد مهریه اش کردین کسی ک سابقه ی بار جدایی داره به هرحال بلید هر احتمالی دادم برا مهریه اومده 

بنظر من داداشت باید ی وکیل قهار بگیره فرش زیر پاشو بفروشه ی وکیل بگیره حال این خانم رو جا بیاره ک نخواد کاسبی کنه بخدا اینجوری تمام خانما بدنام میشن. 

عسر وحرج بزنه بگه مهریه میدم ولی طلاق نمیدم ک موهاش عین دندوناش بشه عدم تمکین بزنه هرکار میتونه بکنه تا بچزونه 

هر چند این خانما در نهایت گیر ی بدتر خودشون میفتن وتمام اموالش ن رو ازچنگشون درمیارن چون دست بالای دست زیاده 

توروخدا ساده نباشید حالشو بگیرید 

الان تو شهر من یه پیرمرد جلوی مسجد میخوابه چون خونه رو به اسم زنش کرده اونم بیرونش کردهیه زیرپوش تنش ...

😁😁😁😁😁بیچاره پیرمرده 

همین. کارا رو میکنن مردا رغبت نمیکنن اموالش نو ب نام زنشون بزنن

چون میگن فرداش بلا نسبت عین سگ میندازن مون بیرون

😁😁😁😁😁بیچاره پیرمرده همین. کارا رو میکنن مردا رغبت نمیکنن اموالش نو ب نام زنشون بزننچون میگن فرد ...

آره دلم براش خیلی میسوزه

حتی بچه هاش نمیان سراغش

یه هزاری هم نداره

پیر هم هس بدتره چون توان کار و شروع مجدد نداره🥲💔