2777
2789
عنوان

کسایی ک بوکس کار میکنن بیان

56 بازدید | 5 پست

قدم۱۵۷.۸تاس رفتم بوکس ی مدته وزنم۴۳

بوکس لاغرم میکنه؟

اگ اره چیکار کنم لاغر نشم بیشتر وزن بگیرم رو قدمم بیاد؟

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.

باید مقدار کالری دریافتی از مقداری که میسوزونی بیشتر باشهپروتئن و کربوهیدارتم مصرف کنبوکس سنگینه گما ...

قبلش مولتی ویتامین بخورم بعدش قرص جوشان اومدم خونه سفیده تخم مرغ بخورم کفایت میکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش مولتی ویتامین بخورم بعدش قرص جوشان اومدم خونه سفیده تخم مرغ بخورم کفایت میکنه؟

ببین تخصصیش رو بخای که بلد نیستم باید نت ببزنی جدول کالری غذا بیاد بعد با مقدار کالری که میسوزونی حساب کنی که کمتر نباشه وگرنه خوب کم میاری و ممکنه عضله بسوزونی.

ولی مولتی ویتامین رو گمانم وقتی میخوری خودش  c داره لازم به ویتامین  c نیستا میپرسیدی از داروخونه . 

سفیده تخم مرغ و سیب زمینی هم کلا برا ورزشکارا خوبه عالیه منبع پروتئین و کربو هست

ببین تخصصیش رو بخای که بلد نیستم باید نت ببزنی جدول کالری غذا بیاد بعد با مقدار کالری که میسوزونی حس ...

ممنون عزیزم