2777
2789
عنوان

ینی خنگه

486 بازدید | 50 پست

سلام توروخدا کشت منو این بچه چهارسال هشت ماهشه میره جامعه القران دوتا دوره اشاره و حفط ایات تموم کرده الان میره روخانی ک الفبا رو بصورت شفاهی یادش میدن بچه من تا ث ک یاد دادن فقط هرچی بهش نشون میدیم یاد میدیم ک مثلا بگو ت میگ ب پدرمو دراورد من چیکار کنم یاد بگیره (نمیدونم تو کدوم دسته بندی بنویسم)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تلفظ ب و ت فرق داره شاید بچه‌ت منظورش ت هست اما بلد نیست میگه ب 

ب نظرم یه چند روز زبونتو کامل و واضح نشونش بده ک موقع ادای ت کامل زبان ب پشت دندان سقف میچسبه 

باهاش تمرین کن تا ببینه و متوجه بشه

ن این چ حرفیههههههه...

هر بچه ای فرق می کنه.

البته اینکه دوران بارداری و نوزادی اصوات قرآن رو برا بچه بخونی یا ب گوشش برسونی، توی یادگیریش بی تاثیر نیس

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
خوب فقط چهارسالشه چه عجله ای داری؟

اخه میخام این روخانی رو تموم کنه نه ماه ک تا مدرسش وقت داره ی کم سوره حفظ کن من چیز مذهبی اصلا یادش ندادم میخام خودش با این کلاسا یاد بگیره

روخوانی درسته نه روخانی

حالا چه اصراری داری بعدا اگه خودش علاقه داشت میره دنبال مسایل مذهبی 

اخه الان به بچه چهارساله میگی خنگ ؟چون روخوانی قران بلد نیست یا ایه حفظ نیست !!!!!!!!!کوتاه بیا بابا اینقدر از این چیزا تو مدرسه یادشون میدن 

خودمونو یادت رفته صدمدل کتاب دینی و قران داشتیم 

حال متکلم از کلامش پیداست