سلام توروخدا کشت منو این بچه چهارسال هشت ماهشه میره جامعه القران دوتا دوره اشاره و حفط ایات تموم کرده الان میره روخانی ک الفبا رو بصورت شفاهی یادش میدن بچه من تا ث ک یاد دادن فقط هرچی بهش نشون میدیم یاد میدیم ک مثلا بگو ت میگ ب پدرمو دراورد من چیکار کنم یاد بگیره (نمیدونم تو کدوم دسته بندی بنویسم)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی زوده،در حقش ظلم نکن،پیش دبستانی تمام حروف یاد می گیره،پسرت همسن پسرمه،بهش فشار نیار که از درس و مشق و قرآن زده میشه تا یک عمر،امااااال اگر اصرار داری یاد بگیره حروف رو بچسبون رو دیوار با بازی یادش بده
به خدا من سه زجری کشیدم برای شمارش اعداد اصلا معلم مدرسه جور دیگه یاد بچه میده الان پسرم میبینم راحت داره یاد میگیره مربی مهدها هم هیچی بلد نیستن که یاد بچه بدن
خیلی زوده،در حقش ظلم نکن،پیش دبستانی تمام حروف یاد می گیره،پسرت همسن پسرمه،بهش فشار نیار که از درس و ...
شوهرمم میگ فلش کار اینا بخر با اونا کار کن فقط کتاب نه..ولی ما دوست داریم قبل مدرسه ی کم قران یاد بگیره راستش دختره از جامعه میترسیم میخایم یکم با گناه اینا اشنا بشع...خیلی مذهبی نیستیم ما ولی خیلی از اینده میترسیم