2777
2789
عنوان

ینی خنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 50 پست

من نميفمم مثلا بچه سه سال زودتر از بقيه الفبا ياد بگيره چه فايده اي داره آخرش که تو مدرسه به وقتش بهش ياد ميدن

تازه ممکنه بره تو مدرسه اونا روششون فرق داشته باشه بچه بدتر گيج ميشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زوده،در حقش ظلم نکن،پیش دبستانی تمام حروف یاد می گیره،پسرت همسن پسرمه،بهش فشار نیار که از درس و مشق و قرآن زده میشه تا یک عمر،امااااال اگر اصرار داری یاد بگیره حروف رو بچسبون رو دیوار با بازی یادش بده

من معلم پسرم میگفت تا قبل از کلاس اول یادگیری الفبا اشتباه هست میگفت چند تا بچه هست قبلش یادشون دادن ...

همه اونا رو ی ماه قبل چهارسالگی یاد گرفته تو همون کلاس ایه ها و احدیث حتی بهداشت رو هم با ایه یادشون دادن 

بنظرتون برم لغو کنم کلاساش بمونن از خرداد ببرم

وای عزیزم اذیتش نکن بذارش مهد خودشون یکم با الفبا اشناش میکنن 

دخترتون هم سن پسره من،مدیر مهدش گفته توی خونه اصلا باهاش کار نکنین ما اینجا با بازی یادش میدیم 

خیلی زوده،در حقش ظلم نکن،پیش دبستانی تمام حروف یاد می گیره،پسرت همسن پسرمه،بهش فشار نیار که از درس و ...

شوهرمم میگ فلش کار اینا بخر با اونا کار کن فقط کتاب نه..ولی ما دوست داریم قبل مدرسه ی کم قران یاد بگیره راستش دختره از جامعه میترسیم میخایم یکم با گناه اینا اشنا بشع...خیلی مذهبی نیستیم ما ولی خیلی از اینده میترسیم