2777
2789
عنوان

ینی خنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 50 پست

این بچه رو از دین و مذهب اینجوری زده میکنیا....به زور تو مغزش نکنید...بذارید همون ۶ سالگی بره مهد...الان ببرم پارکای بازی و اینا....گناه دارن بخدا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا ول کنید بچه رو بچه تا هفت سالگی نباید آموزش ببینه فقط باید بازی کنه همسر منم یه مدت گیر داده بود به بچه رنگ یاد بده هر چی میگفت یاد نمیگرفت هم اعصاب خودش خرد شده زود هم بچه رو اذیت میکرد بعد خودش یاد گرفت فقط با بچه ها زیاد در تماس باشه هر چی لاژم باشه یاد میگیره.

لا تقنطوا من رحمت الله

به جای ابن چیزها بفرستش دوتا کلاس ورزشی که انرژی بگیره سر حال بشه.من پسرم تا پارسال آ رو از ب تشخیص نمیداد من اصلا در مورد الفبا بهش هیچی نمیگفتم فقط شمارش اعداد وریاضی باهاش کار میکردم 

الانم کلاس اوله فقط دوتا سوره کوتاه حفظ باشن کافیه حالا اگر علاقه داشت خودش میده دنبال قرآن 

ن من کلا با قرانش کاری ندارم منطورم الفباس

کلاس زبان فرانسه هم اگه بود و بچه اذیت میشد ماها همینو بهت میگفتیم دوست من 

خوب لابد براش زوده 

حالا شما چندروز ول کن دوباره شروع کن ببین چی میشه

بچه ست دیگه گاهی فقط میخواد بازی کنه

حال متکلم از کلامش پیداست

من معلم پسرم میگفت تا قبل از کلاس اول یادگیری الفبا اشتباه هست میگفت چند تا بچه هست قبلش یادشون دادن کاملا اشتباه یاد گرفتن شما به جای ابن کارها باهاش شمارش اعداد اشکال هندسی کار کن  باهاش شیده درست مداد دست گرفتن رنگ آمیزی صحیح کار کن همینها بدونه براش کافیه