خواهرم معلمه مدرسه منطقه محرومه دانش آموزها خیلی اوضاع مالی خوبی ندارن تولدمه بعد میخواستم جای اینکه الکی هزینه کنم تولد بگیرم همون پول رو براشون خرج کنم بعد دیشب تاپیک زدم و کاربر ها نظرشون این بود که براشون لوازم تحریر بخرم بعد خواهرم یک دانش آموز داره پدر نداره و خیلی اوضاع مالیشون خرابه دفتر ولوازم تحریر حتی یک سرکن نداره بعد این دانش آموزش خیلی هم شکموعه آبجیم میگه نون خالی رو حتی واسه درس بوده بعد نشسته خورده و باقی چیزا که آبجیم دیده بنظرتون واسه این یک هدیه بخرم توش کلی لوازم التحریر و خوراکی بریزم که خوشحال بشه یا واسه کل کلاسش لوازم تحریر بخرم باقی ام خیلیا حتی مداد ساده رو ندارن بنظرتون واسه همه بخرم حتی اگر کم شد چند تا دونه یا واسه این فقط بگیرم ؟
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖