2777
2789

دلم داره میترکه فقط اینجا میتونم دردودل کنم تا خالی شم بااینکه ده سال گذشته ولی نمیتونم فراموش کنم دوران عقد من هیچ کاری و هیچ عزتی برای من نکردن بااینکه داشتن خیلیم پولدار بودن ولی به عروس روا ندارن و عروس رو دوست خودشون و از خانواده خودشون نمیدونن پول حلقه سر عقدمون رو ،پول شب چله ای و حتی لباسایی که شب چله برام آوردن، پول دعوتی که دعوتم کردن پول شام عروسی پول کت شلوار عروسی، حتی پول آرایشگاه که برای اولین بار بعده عقد بردنم همرو از شوهرم که کارگر بود گرفتن .چیز دیگه هم منو از خودشون عزت نکردن حتی هزار تومن.یادمه منو تازه عقد کرده بودن حتی برام یک روسری نگرفتن بااینکه من لباس نداشتم ولی برا دختراشون از سر تا پا خرید میکردن برامن نه بااینکه تو خریداشون همراهشونم بودم ... ولی خاهرام تا عقد میکردن همون روز میبردنشون خرید از سرتا پا تا لوازم آرایش خرید میکردن براشون ... حتی طلاهم همه چیز برای خاهرام گرفتن ولی خانواده شوهر من طلا یه عالمه برا دختراشون حتی برا خوده مادرشوهرم میگرفتن برامن دریغ از یک گرم طلا. ده ساله ازدواج کردیم ولی هنوز منو شوهرم نون خونشون رو نخوردیم چون مارو دعوت نکردن فقط هرروز و هرشب دخترا و دامادا رو دعوت میکنن. هنوز که هنوزه عروسای مردم رو میبینم یاد خودم میوفتم که هیچ عزت و خوبی ندیدم و حسرت میکشم و ناراحت میشم چون هم به من خیلی بدی کردن هم بی عزتی و بی احترامی تا اخرعمرمم یادم میمونه و نمیتونم فراموش کنم . الان حتی اگه بامن خوش رفتاری هم کنن ولی من نمیتونم باهاشون خوب باشم 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

نه برامون خونه دادن نه تاحالا هزار تومن پول نه هیچی

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذشته ها رو ول کن گلم

نمیتونم انگار خنجری بوده وه چندسال پیش خوردم هنوز ردش و دردش هست  نمیدونم میدونی چی میگم یانه 

ولشون کن بابا مگه بچه ای اونا هم بابا ننت هستن که انتظار داری؟ 

برو زندگیتو بکن بیخیال اونا شو هرجوری باهات رفتار میکنن همونجوری رفتار کن

من اگه جات بودم دوری و دوستی میکردم خودشون میفهمیدن که اونا هم برا من ارزشی ندارم

نمیتونم انگار خنجری بوده وه چندسال پیش خوردم هنوز ردش و دردش هست نمیدونم میدونی چی میگم یانه

کاملا میفهمم چی میگی

ولی آیا با فکر کردن بهش چیزی تغییر میکنه؟ نه!

پس چرا باید خودمون رو نابود کنیم با فکرو خیال!

الان زندگیتو بچسب... فک کن خانواده شوهرت اون موقع مرده بودن و اصلا تو عروسیتون نبودن ...

از زندگیت لذت ببر ....😊😊😊

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

ولشون کن بابا مگه بچه ای اونا هم بابا ننت هستن که انتظار داری؟ برو زندگیتو بکن بیخیال اونا شو هرجوری ...

خب منم الان دوری و دوستی کردم ولی خب بازم تمام مردم برای عروساشون و پسرشون عزت میکنن ولی اونا هیچی اینا هیچوقت از دلم بیرون نمیره و یادم نمیره 

بزار کنار این حرفارو

بخدا که منم مثل تو

با این تفاوت ک من هنوزم پیششون زندگی میکنم و هر روز دارم خفت و خاری میکشم

باز خوبه جدا شدی رفتی نمیبینشون بیخال بابا

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙
کاملا میفهمم چی میگیولی آیا با فکر کردن بهش چیزی تغییر میکنه؟ نه!پس چرا باید خودمون رو نابود کنیم با ...

اخه الانم تو زندگی پسر روانی بددهن وحشی بدجنسشون کع لنگه خانواده نمیزاره از زندگی لذت ببرم تو عقد خانوادش الان خودش😭😭😭😭😭

بزار کنار این حرفاروبخدا که منم مثل توبا این تفاوت ک من هنوزم پیششون زندگی میکنم و هر روز دارم خفت و ...

منم کنارشونم ولی خب یه دیوار وسطمونه همیشه میبینمشون و هنوزم بی عزتی و نخاستن خودم و بچه هام و بی احترامیشون رو دارم میبینم 

اخه الانم تو زندگی پسر روانی بددهن وحشی بدجنسشون کع لنگه خانواده نمیزاره از زندگی لذت ببرم تو عقد خا ...

آهان 

این مورد رو نمیدونم چی بگم عزیزم 

انشالله که پسرشون آدم بشه

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

خانواده ی شوهر منم کاری برام نکردن، حتی نیومدن منو ببرن لباس عقدمو بخریم، هیچ خریدی نبردن منو.. نه عقدی نه عروسی‌ای... هیچی

وام ازدواج شوهرمم ازش گرفتن قسطشم ندادن، حلقه شم گم کردن 

چند ساله باهاشون رابطه ندارم، از دستشون راحتم 

عین خیالم هم نیست.. ولشون کن بابا

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خانواده ی شوهر منم کاری برام نکردن، حتی نیومدن منو ببرن لباس عقدمو بخریم، هیچ خریدی نبردن منو.. نه ع ...

اخه نمیتونم الان هر تازه عروسی میبینم خانواده شوهرش عزتش کردن و احترام میزارن بهش دلم میگیره یاد بدی هاشون میوفتم انگار هنوز رد خنجر سالها پیش رو دلم هست

اخه نمیتونم الان هر تازه عروسی میبینم خانواده شوهرش عزتش کردن و احترام میزارن بهش دلم میگیره یاد بدی ...

ده سال خیلی زیاده ، بس کن، واقعا میگم بس کن

رو خودت کار کن برات مهم نباشه

منم اوایل حرص میخوردم، چند ساله دیگه اصلا نه خودشون نه کاراشون دیگه برام مهم نیستن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇