2777
2789
عنوان

تزریق چربی به صورت

316 بازدید | 11 پست

بچه ها صورتم کشیده و لاغره پیشونی بلندی هم دارم 

با راه طبیعی اگر بخوام صورتم چاق شه بدنمم چاق میشه دوست ندارم

تصمیم گرفتم چربی بزنم به صورتم اما کم و در حدی که زاویه فک داشته باشم و یکم گونه هام برجسته بشه

کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه؟

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

من ژل خط خنده زدم به یک ماه نرسیده ۸۰ درصدش جذب شد 

به نظرم تزریق جربی ماندگارتر هست

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ژل نمیزنی؟چربی میگن سنگین میاد پایین که

ژل هزینش خیلی بیشتر میشه

آره شنیدم ولی خب اگر خیلی زیاد بزنی میاد پایین 

اگر کم‌بزنم یه مقدارش جذب میشه 

من ژل خط خنده زدم به یک ماه نرسیده ۸۰ درصدش جذب شد به نظرم تزریق جربی ماندگارتر هست

اره

همین از لحاظ ماندگاری میگم

اخه ژل خوب سی سی 2 یا 3 تومنه برای اینکه معلوم باشه کمه کم باید 15 تومن هزینه کنم که 80 درصدش هم یک ماهه جذب میشه اینجوری نمیصرفه

چربی صورت ،یه کارریسکیه 

اول دکترخیلی خوب می خواد دوما شانسی، خواهرم پارسال زده ،خیلی خوب شده وعالی وبهش میاد طبیعی

دوسه نفردیدم زدن برعکس بهشون نمیاد وچهره غیرطبیعی 

خودم دوست دارم بزنم جرات ندارم 

وبه نظرم مهمترین راز خوب بودنش اینکه گونه زیاد نزنی وخیلی برحسته نباشه ،چون اونایکه بدشدن بخاطرافراطی که توگونه داشتن بدشد

چربی صورت ،یه کارریسکیه اول دکترخیلی خوب می خواد دوما شانسی، خواهرم پارسال زده ،خیلی خوب شده وعالی و ...

اره اینم هست

شما هم صورتتون لاغره !؟

چربی صورت خواهرتون نریخته به سمت پایین ؟ یا گلوله گلوله نشده؟ 

پیر تر به نظر نیومد ؟

اره اینم هستشما هم صورتتون لاغره !؟چربی صورت خواهرتون نریخته به سمت پایین ؟ یا گلوله گلوله نشده؟ پیر ...

من لاغرنیستم اما چون رژیم گرفتم چندبارکه باعث میشه پوست یکم‌شل بشه  وخط خنده وغم لازم دارم 

نه عالی عالی ،دکترش خیلی خوبه کارش

خیلی سنش پایین اومده ،خواهرم لاغرنبود ،اونم بخاطر سن ،چربی صورت میره ،اونجاروپرکرده مثل شقیقه وخط غم وخنده ،زیرچشم و...

من خودم شخصا انقدرمیگن سنگین و...جرات ندارم 

چون میدونم بدن به بدن فرق میکنه ،برای خواهرم خوب بوده ،برای منم خوب بشه یانه

من لاغرنیستم اما چون رژیم گرفتم چندبارکه باعث میشه پوست یکم‌شل بشه وخط خنده وغم لازم دارم نه عالی ع ...

آها اره اینم هست

منم از همین سنگین بودنش خیلی میترسم نمی‌دونم چیکار کنم

من لاغرنیستم اما چون رژیم گرفتم چندبارکه باعث میشه پوست یکم‌شل بشه وخط خنده وغم لازم دارم نه عالی ع ...

هزینه خواهرتون چقدر شد؟ 

من ۳۷۰۰ پول یه سی سی ژل دادم به یک ماه نرسیده انگار نه انگار همه اش رفت!   

انگار ۳۷۰۰ ریختم رفت!  

الان فکر می کنم تزریق چربی هر چی هم باشه به صرفه تر هست!

خواهرتون پیش کدوم دکتر رفتند؟

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

هزینه خواهرتون چقدر شد؟ من ۳۷۰۰ پول یه سی سی ژل دادم به یک ماه نرسیده انگار نه انگار همه اش رفت! ا ...

ما سنندج هستیم پارسال پنج تومن داد وترمیم بعد سه ماه فکرکنم نصف هزینه اصلی 

الان هشت ونه شده هزینه ،واینکه اسمش هم دکتر مریم زرافشانی هست 

اره نسبت به هزینه به صرفه اس