2777
2789

سلام خانوما ایشالا حال دلتون خوب باشه من تقریبا یک سالی میشه که درگیر تنبلی تخمدان هستم وزنم بالا هستش هرکار میکنم پایین نمیاد ورزش رژیم همه چیو امتحان کردم حالا چند روز پیشم فهمیدم کیست سی میلی دارم یعنی دیگه داغون شدم خانواده ی شوهرم خیلی بهم طعنه و کنایه میزنن مخصوصا الان که جاریم حامله شده دیگه کلافه شدم تورو خدا یه راه کار بگید دیگه نمیکشم

کارما در کمین است کسیو نرنجونید 🤙😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی فکر میکنی کسایی ک عضون بیشتر از دکترت راهکار بلدن.هرچی دکترت بگه و دارو بهت بده و وزنتم باید کم ...

نه این فکرو نمیکنم ولی میخام بدونم واقعا کسی هست که با وجود این مشکلات حامله شده باشه یا نه

نه این فکرو نمیکنم ولی میخام بدونم واقعا کسی هست که با وجود این مشکلات حامله شده باشه یا نه

اره عزیزم

ولی باید وزنتو کم کنی

دوست خودم خیلی اضافه وزن داشت وزنش رو صد بود

رفت باشگاه رسید به شصت

کیستش رو نمیدونم چه اندازه بود ولی حامله شد

برو باشگاه

اره عزیزمولی باید وزنتو کم کنیدوست خودم خیلی اضافه وزن داشت وزنش رو صد بودرفت باشگاه رسید به شصتکیست ...

وای خیلی خسته کننده س میرم امیدوارم جواب باشه