2777
2789

فک کن یه خانمی غریبه با دخترش میان خونتون که شمارو ببینن. که اگه شمارو پسندیدن خونه زندگیتونو پسندیدن برن با پسرشون بیان خواستگاری. اگرم خوششون نیاد میرن پی کارشون..انگار که مغازست اومدن جنس بخرن.. حالم از این مدل ازدواج بهم میخوره. اصلا چرا باید توسط مادر پسندیده بشم.😒خیلی مسخرست. 

بخدا وقتی همچین ادمایی میان خونمون همش خدا خدا میکنم ازمن خوششون نیاد برن دیگه برنگردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خبر میان. خودم اصلا نمیدونم مامانم در باز میکنه میان

یعنی مادرت ادم غریبه راه میده خونه ؟ 

به مادرت بگو اگر کسی اومد راهشون نده شماره بده اول هماهنگ کنید بعدم اقا پسر بیاد بیرون همو ببینید .

باید مادرت رو اگاه کنی بیش تر

اول زنگ میزنن اگه خوانواده طرف راضی بودن بعد میان دو سه نفری واسه صحبت های اولیه بعد خواستگاری ن این ...

نه زنگ نمیزنن. چون منو اصلا ندیدن همینجوری بی خبر یهو میان که منو ببینن😒

منم متنفرم از ازدواجی که مادر بپسنده 

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨