2777
2789
عنوان

شما از اینجور خواستگاری کردن ناراحت میشین(سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 31 پست

از بیشعوری خودتو ک اجازه میدی باهات اینجور رفتار بشه

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر خواستگارهای سنتی همین مدله مامان پسره از من حقوق خودم رو که می‌پرسه هیچ بعدش میگه حقوق بابات چنده 😐😐😐😐بتوچه مگه پسرت قرار نون خور من و بابام بشه یه چی از حقوق پسرت و شوهرت بگو پررو

از بیشعوری خودتو ک اجازه میدی باهات اینجور رفتار بشه

چیکار باید بکنم. بی خبر میان. منم میشینم تو اتاق به مامانم میگم من نمیخوام بیام میگه زشته میگن دخترشونو قایم میکنن.اگه دست خودم بود از خونه مینداختمشون بیرون. اصلا درو براش باز نمیکردم

اکثر خواستگارهای سنتی همین مدله مامان پسره از من حقوق خودم رو که می‌پرسه هیچ بعدش میگه حقوق بابات چن ...

اگه کسی ازت سوال درباره ی مقداری که خرج میکنی و... پرسید نمیخوای بگی بگو شکر خدا به مقدار کافی و تمام

اکثر خواستگارهای سنتی همین مدله مامان پسره از من حقوق خودم رو که می‌پرسه هیچ بعدش میگه حقوق بابات چن ...

وای دقیقا یبار یکی اومده بود فقط داشت در و دیوارای خونمونو نگاه میکنید همش سوال میکرد پردتونو از کجا خریدین دیواراتون کاغذ دیواریه

اینکه بی خبر میان خیلی زشته کارشون.

ما کلی قبلش زنگ میزنیم هماهنگ میکنیم.

مادر هم میاد نه فقط برای پسندیدن.کلی حرف میزنن. آشنایی اولیه. اینکه کی هستن چی هستن.پسرشون کیه.چی کاره است و اینا. عکس پسر رو میارن. تازه اگه خانواده دختر اجازه بدن سری بعدی پسر میاد فقط با پدر دختر جدا گونه حالا قرار بیرون یا جای دیگه باهم حرف میزنن بعدش اگه اینا اوکی بود باز قرار میذارن دختر و پسر بشینن با هم حرف بزنن

من مشکلی با این قضیه ندارم که حالا اول مادر و خواهر بیان.

اما اینکه یهویی و بدون اطلاع بیان زشته.

معمولا از قبل هماهنگ میشه و ساعت مشخصی در نظر گرفته میشه.

به نظرم اینجور آدما رو راه نده و محترمانه بگو الان شرایط اینکه تشریف بیارید خونه رو نداریم.

چون خونواده ای که هنوز ابتدایی ترین آداب ارتباط رو نمیدونن و سختشونه که هماهنگ کنن بعد بیان به درد وصلت نمیخورن. و فرهنگشون پایینه.

خیلی قدیما  که تلفن نبوده ،اینطوری خواستگاری میرفتن ،البته بازم اون موقع یسری هاقبلش  برای خانواده دختر واسطه می فرستادن که اگر قبول می کنند بیان خواستگاری ،

الان که تلفن هست حداقل قبلش زنگ بزنن و اطلاع بدن ،به مادرتون بگید هر کی اینطوری اومد خواستگاری ،بگن الان آمادگی نداریم ،فلان روز ،فلان ساعت تشریف بیارید