2777
2789

داداشش تقریباسه ساله فوت شده حالان عیدخریدمیکنیم ن تولد بچه یسالموگرفتیم ن یلدا چیزی خریدیم میگه دلم خوش نیس هنوزم مشکیشودرنیاورده البته چون وابسته خانوادشه واونا هم همینجورین میگه من بگیرم ناراحت میشم میگن چراب فکرداداشش نیس ومنم اصلانمیگم جشن بگیریم واینا

کجایی هستین؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بعضی فرهنگ ها ناخوداگاه غم پرستن و و شادی بعد فوت نزدیکانو بد میدونن اینجا هرکی میاد طبق فرهنگ خودش میگه بگو حداقل کجایی هستی مردم با فرهنگ اونجا کمکت کنن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

پیش تراپیست ببرش

۳ سال این همه غم داشتن همتون رو افسرده میکنه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

حالا دایی من چهلم پدرش بود.یعنی بابا بزرگم...

شب تولد واسه دخترش گرفت توباغ بزن بکوب راه انداخت که هیچ....تازه استوری هم کرد عکساشونو....

به شوهرت بگو.افراط تفریط خوب نیس.شما هم پدری هم یه همسر...با اینکارتا برادرت زنده که نمیشه که هیچ....تازه من و بچمم ازت نا امید میشیم....اشتباه می‌کنی چیزی بهش نمیگی...نمیگم دعوا کن...ولی حرفاتو بهش بزن

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

جشن نگیرید کسیو دعوت نکنید ، یه کیک بخر برای شادی دل بچه‌ت بگو این بچه که گناهی نداره نباید حق طبیعیشو ازش بگیریم اینجوری روح داداشت هم راضی نیست ، خودتون خانوادگی تولد بگیرید و استوری و اینا هم نذارید از جشن

اینجوری بهش نگو فک میکنه درکش نمیکنید

بعد ۳سال دیگه.اون آقاست که باید صبوری همسرشو درک کنه...شاید اصلا داره افسردگی میگیره....تا کی میخواد غم تزریق کنه به همسرش و بچش....شما یجوری میگی.انگار ۳هفته اس از مرگ داداشش گذشته

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
بعد ۳سال دیگه.اون آقاست که باید صبوری همسرشو درک کنه...شاید اصلا داره افسردگی میگیره....تا کی میخواد ...

تو اخلاق مردا رو نمیدونی ؟ اینجوری نمیفهمن باید حتما با سیاست بری جلو