2777
2789
عنوان

خانومااا بیاید یه لحظه....

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 76 پست
من نیز

ومن نیز،

استاتر اینم درگیریه ذهنیه که داری آخه،

چندتا پشتی وتشک جداکن برامهمون،چندتا لباسم بذار براموقعی که مهمون نیازش میشه حرص خوردنم نداره اصلا

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا.. 

اتفاقا من مهمون خوابیدنی زیاد دارم اما فقط روی اون حساس بودمو چون تازه اسباب کشی کردیم یه سری از تشک و پتو هام خونه مادر شوهرمه و اینایی که هست خیلی نبود و اکثرا دو نفره بود

لاقل استارتر تو الان خودت خونه ای میبینی چی چیه... من دیروز کلاخونه نبودم رفته بودم خونه مامانم..ما ...

نمیدونم چرا این مادرشوهرا اینجورن والا من یک سال مادرشوهر داری کردم دوساله ضعف اعصاب گرفتم 

الان شما ملافه کردی گلبافتتو؟من تا حالا ندیدم

اون طور که شما میفرمایید نه یک ملافه با سنجاق بهش وصل میکنن بعد هرسری مهمون اومد ملافه رو بکش روش بعد دربیار ببر بشور تشک هم اینکار میکنن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
اتفاقا من مهمون خوابیدنی زیاد دارم اما فقط روی اون حساس بودمو چون تازه اسباب کشی کردیم یه سری از تشک ...

واااای استاتر فکرکن الان بره اون پتوهایی که خونه شونه رو شبی یکبار بندازه رو خودش برادرشوهرت،اونوقت چیکارمیکنی

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
واااای استاتر فکرکن الان بره اون پتوهایی که خونه شونه رو شبی یکبار بندازه رو خودش برادرشوهرت،اونوقت ...

مادرشوهرم خدایی خیلی خوبه از اینکارا نمیکنه جز محالاته😉😉😉😉

[QUOTE=50502016]خب اینجوری که خانواده شوهرم میگن این مریض وسواسیه بدتر میشه ...[/QUO

این چیز عجیبی نیست خیلی ها این کار میکنن الان تازه عروسها بیشترشون داخل سرویس وابشون ازاین ملافها براشون میزارن خیلی ها برای خودشون تو خونه هم اینطوری میکنن میگن ملافه کثیف بشه شستنش راحتره تا پتو و....

چه ایرادی داره لباسی که تن کسی بوده رو بندازی بشوری ؟ اینم ناراحتی داره ؟ من لباس به هرکی بدم خونه ام بپوشه در که بیاره میگم بنداز تو سبد رخت چرکا والا تا حالا کسی هم ناراحت نشده ، برای پتوت هم کاور بگیر هر وقت کسی اومد کاور کن بعدم کاورش رو بشور این قدر هم حرص نخور

البته من خودم حساس نیستم ودوست دارم مهمون واقعا حس خوبی داشته باشه وقتی میاد خونمون به نظر من شما هم حساس نباشید اعصابتون خراب بشه ارزشش نداره بیماری واگیر داشته باشن بله نجس باشه وبدونی قطع به یقین بله در غیر اینصورت اذیت نکن خودت همون یک سرویس خواب بزار کنار برای مهمون تا راحت باشی

لباس و دستشویی رو بزار بعدا که رفتن بشور الان زشته. پتو هم برای مهمون جدا کن. دیگه فقط چرک شد بده اتوشویی میشوره کاور می کنه راحت.بعدا هم یکی دو تا شلوار کردی و یه دست لباس زنونه بذار کنار برای مهمون. خلاص.منم برادر شوهرم میومد شلوار شوهرمو می پوشید چندشم می شد الان راحت شدم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
البته من خودم حساس نیستم ودوست دارم مهمون واقعا حس خوبی داشته باشه وقتی میاد خونمون به نظر من شما هم ...

خدایی منم مهمون خیلی دوست دارم همیشه انقدر مهمون نوازی میکنم که خاله شوهرمم میاد چند روز خونه ما میمونه اما برادر شوهرم خدایی چون خیلی تمیز نیست حساس شدم و اینکه پتوی خودم بود ...

خدایی منم مهمون خیلی دوست دارم همیشه انقدر مهمون نوازی میکنم که خاله شوهرمم میاد چند روز خونه ما میم ...

خوب افرین اینبار پتو اونها رفتن بده بشورن بعد ازاین باتوجه به پیشنهاداتی که دوستان بهتون دادن عمل کنید تا به مشکل بر نخورید