2777
2789
عنوان

خانومااا بیاید یه لحظه....

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 76 پست

منکه یه پتوی بنفش،وبزرگ دارم ازمجردی همراهمه حتی ب شوهرمم نمیدم همه میدونن من حساسم وقتایی که میرم خونه مامانم  چندروز بمونم باخودم میبرمش

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
میگفت پتوی گرم من فقط این قهوه ای رنگ رو میخوام .. یعنی از دیشب دارم حرص میخورم

میرفتی ی فرغون عن خالی میکردی روسرش میگفتی بیافداات اینم قهوه ای،چرکولک چندشو

اگرزندگی مرگ است ومرگ هم زندگی پس درودبرمرگ ومرگ برزندگی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفت پتوی گرم من فقط این قهوه ای رنگ رو میخوام .. یعنی از دیشب دارم حرص میخورم

شما ک مهمون شب خونه اتون میخوابه

من جای شما باشم میزارمش کنار مخصوص خودش!! 

کمتر هم حرص میخورم

کلا قید این پتو رو میزدم  

مگه اعصابم رو از سر راه اوردم والا 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
شما ک مهمون شب خونه اتون میخوابه من جای شما باشم میزارمش کنار مخصوص خودش!!  کمتر هم حرص میخو ...

آره واقعا دارم به همین فکر میکنم به نظرم نشورم بزارم واسه خودش هر چند سری بعدی میگه من اون پتو مسافرتی اینو میخواااام😮😮😮😮😮

به نظرم اینقدر حساسیت هم لازم نیست، خب باید پتوی مهمان رو جدا کنی ، من خودم لباس به کسی نمیدم مخصوصا فامیل شوهر اما دسشویی به نظرم اصلا مهم نیست، کم حرص بخور برای این موضوع ها ارزش استرسش رو نداره عزیزم

همیشه خودم مهم ترم   
آره واقعا دارم به همین فکر میکنم به نظرم نشورم بزارم واسه خودش هر چند سری بعدی میگه من اون پتو مسافر ...

طلا باف هم ک باشه قیدش رو بزن چون گیر داده به این پتو ممکنه بشوری باز دوباره پیله کنه بزار کنار 

ی دونه تمیز مخصوص خودت بشور استفاده کن  

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...