2777
2789
عنوان

خانومااا بیاید یه لحظه....

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 76 پست

شما اینقد حساسی رو پتوهات ملافه بکش

مثل هتل ها که لحاف میکنن تو یه جلد کیسه مانند سفید

دختر به فکر کمرت نیستی

هی پتو بشوری

من خودم

روی توشک مهمون و زیر پتوش ملافه پهن میکنم

دیگه فقط  ملافه رو میشورم

لاقل استارتر تو الان خودت خونه ای میبینی چی چیه...

من دیروز کلاخونه نبودم رفته بودم خونه مامانم..مادرشوعرم اینااومدن خونم خودشم چن ساعت اینجابودن..عوضیاا..الان بیدارشدم میخام همه جارو بگردم ببینم جادو جنبل چیزمیز نزاشتن خونم..میبینی تروخداا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بااابااااا  😞😞😞😞😞چقد از این مدل ادمای ...... بدم میاد

اره عزیزم بخدا دیشب دوساعت گریه کردم براکارشون..مطمعنم همه چیمو چک کردن..

همش فکرم درگیره..بنظرت الان من پاشم کجای خونمو بگردم اخه کامل گیج شدم

به نظرم اینقدر حساسیت هم لازم نیست، خب باید پتوی مهمان رو جدا کنی ، من خودم لباس به کسی نمیدم مخصوصا ...

آره دیگه اونو جدا میکنم ... لباس که میخواست اینجا بره حموم ... اصلا مهم نیست برام لباس چون میندازم ماشین فقط الان روم نمیشه

لاقل استارتر تو الان خودت خونه ای میبینی چی چیه... من دیروز کلاخونه نبودم رفته بودم خونه مامانم..ما ...

الهی خدا صبرت بده مادر شوهر من اصلا بد جنس نیست خدایی خیلی دوسش دارم ... فقط خودم یه کم وسواسیم

اره عزیزم بخدا دیشب دوساعت گریه کردم براکارشون..مطمعنم همه چیمو چک کردن.. همش فکرم درگیره..بنظرت ال ...

وای چقدر بد که انقدر فضولن ... خودتو ناراحت نکن سوره جن رو تو خونه ات بخون و نگه دار