2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113274 بازدید | 1766 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظر من دلیل اینک هیچی اثر ندارع برات اینه که اعتقاد نداری ب چیزایی ک انجام میذی وگرنه همه کاربرا از کارایی ک‌تو کردی جواب گرفتن الا خودت شاید مشکل ازینجاست ک اعتقاد نداری

این همه کار کردی ی بار با خلوص نیت نماز بخون غسل کن خداروبیشتر احساس کن شاید شد 

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

این یه نوع اضطراب شدید هست که تبدیل به توهم شده لطفاً و حتماً به روانشناس مراجعه کنید تا وضعیت بدتر ...

س نفر ک اختلال ندارن 

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

س نفر ک اختلال ندارن

سیستم عصبی مادر و فرزند یکیه 

به راحتی هر احساسی از مادر منتقل میشه به فرزند حتی اگه به زبون نیاره

این مادر خودش اضطراب شدید داره و فقط اگه اضطراب مادر درمان بشه بچه ها هم اضطرابشون از بین می‌ره 

یعنی چی حصار میکشن متوجه نشدم

ممنم یه مدت طولانی درگیر شده بودم اخر مادر شوهرم یه دعانویس پیدا کرد حدود دوسالی هست که خوب شدم

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

ب نظر من دلیل اینک هیچی اثر ندارع برات اینه که اعتقاد نداری ب چیزایی ک انجام میذی وگرنه همه کاربرا ا ...

واقعا غسل و نماز موثره .

من ندیدم تو یه خونه که همه غسل و نماز داشته باشن و دنبال فا ل و اینا نباشن حن بیاد .اکرم بیاد موقتی و کوتاهه

مگه توشون همچین فردی باشه .

کجا برم آخه دوتا خونه عوض کردیم اونا با منن از بچگی دیوانه شدم دیگه گاهی از خودمم میترسم دیگه اتفاقا ...

حتما برو پیش یه عالم واقعی.

موقع اذان با صدای بلند اذان بخون.

زمانی که اومد با اعتقاد امیرالمومنین و صدا بزن.

حتما پیش عالم واقعی برو.حتما.حتما

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋

یه سنجاق به لباساتون وصل کنین حتما اگه سنجاق به لباسه بچه بزنی دیگه نمیتونه نزدیک بشه و اینکه سر خود قران و اینجور چیزا پخش نکن ممکنه بدتر اذیتت کنن ممکنه کسی جادوتون کرده باشه چون اینا بی دلیل کسیو اذیت نمیکنن زیر بالش پسرت یه تکه نون و یه چاقو و قرآن بزار اگه میتونی گردنش آویز وان یکاد بنداز ببین چی میشه ولی سعی کن یکیو پیدا کنی که بتونه باطل کنه واستون چون معلومه هرجا برین همراه شما میان 

واقعا غسل و نماز موثره .من ندیدم تو یه خونه که همه غسل و نماز داشته باشن و دنبال فا ل و اینا نباشن ح ...

منم یه مدت غسلم کم شده بود و نمازهام بهم ریخته بود اذیت میشدم.یه خانوم دعانویس گفت بگو نمازش و بخونه حتما.غسلش هم انجام بده

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋