2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113297 بازدید | 1766 پست
شما تمام توصیفاتتو به روانپزشک بگو اگر گفت جن و موجودات ماوراییه اونوقت دیگه برو دنبال دعا و خرافاتن ...

دقیقا اختلالات شیزوفرنی موروثی هم میتونن باشن ولی بیا اینجا تو این سایت ثابت کن

♾️🖇❤️

شما تمام توصیفاتتو به روانپزشک بگو اگر گفت جن و موجودات ماوراییه اونوقت دیگه برو دنبال دعا و خرافاتن ...

نمیدونم چی بگم 

ولی حق میدم ک درک نکنید

حرف شما متین من مشکل دارم و ارث ب بچه هامم رسیده 

چرا مادرم خونم میاد میبینه ولی خونه خودش خوبه 

چرا همسرم میبینه به اون ک ارث نرسیده؟

چرا همسایمون ک تحصیلات عالیه داره و تا به این سن که۴۳ سالشه مشکلی نداشته  یه نماز و روزه قضا نداره و یهو در عرض چندماه درگیر میشه طوری ک هم میبینه و هم جوری میزنن ک کبود میشه؟

نمیخام عقایدمو تحمیل کنم ولی باور کنید ک هستن وجود دارن هرچند ک شما نتونی بینی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم ۱۰ سالشه از بچگی چیزای عجیب میدید و صداهای عجیب میشنید مثلا سه ساله بود که میگفت یه آقای م ...

اینا تجربه های شما رو نمیبینن

به جاش باور دارن جن اومده بچه ۲ ساله رو بترسونه

یعنی حاضرن برا اینکه به علم باور نداشته باشن هر چرت و پرتی رو باور کنن

نمیدونم چی بگم ولی حق میدم ک درک نکنیدحرف شما متین من مشکل دارم و ارث ب بچه هامم رسیده چرا مادرم خون ...

مرمری چراقفل نمیکنی

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
نمیدونم چی بگم ولی حق میدم ک درک نکنیدحرف شما متین من مشکل دارم و ارث ب بچه هامم رسیده چرا مادرم خون ...

خب ب جای دعا و جادو و سرکه دوماه هم برو روان پزشک قرص بخور اگه خوب نشدین حق با توعه این راه هم امتحان کنین

♾️🖇❤️

شما حمزاد داری  باید حتما بری پیش یه دعاگر خوب تا بهت دعا بده 

خاله منم شرایط شمارو داشت بنده خدا خیلی اذیت شد تا دعا گرفت پیش یه دعاگر پیر و کار بلد همون شد دیگه سمت خودش و بچه هاش نیومدن ولی اون مرد مرده که آدرسش بهت بدم حتما برو یه جا پیدا کن

حتما یه بار داشتی برا یکی تعریف میکردی بچه هات شنیدند.بزرگه گفته کوچیکه هم شنیده برا همین الان تو خی ...

به هیچ وجه جلوشون به زبون نیاوردم اصلا به روی خودم نیاوردم 

برا تنها کسایی ک گفتم اهالی نی نی سایت بوده و مادرم و همسایم

و وقتی برای مادرم میگفتم بچه هام خونه نبودن

نمیدونی چقدر حساسم روشون ک اذیت نشن ک نفهمن و بهم نریزن 

هیچوقت بچه هام بویی از مشکلاتم نبردن هیچوقت ترس و نگرانیم رو بروز ندادم همیشه خنده رو خوش و خرمم همیشه بازی می‌کنم باهاشون حتی پسر بزرگم که میدید میگفت مامان اون چی بود ک اینجوری یا اونجوری بود میگفتم فرشته بود خدا فرستاده که ب ما سر بزنن چون تو پسر خوبی هستی کلی ذوق میکرد در صورتی ک شاید خودم موهای تنم سیخ شده بود از ترس ولی چنان با ذوق میگفتم ک اونم به وجد میومد

ن تنها این مسئله بلکه هر مسئله ناراحت کننده ای مثل تشییع جنازه هیچوقت نزاشتم حتی بو ببرن ک هست و وجود داره.

ولی نمیدونم چرا این اتفاقات باید برا طفل های من بیوفته

البته شکر خدا بزرگه خوب شده کاملا و دیگه چیزی نمیبینه 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
مرمری چراقفل نمیکنی

زمانی که میخواستم تاپیک برنم میدونستم حتما پربازدید میشه

اشکال نداره گلم اگه کامنت های مخالف نظر من میزارن خب اختلاف عقیده طبیعیه ولی من از دیروز از خیلی هاش استفاده کردم و حس میکنم آروم ترم 

منتظرم که بازم بیشتر از تجربه بقیه استفاده کنم شاید مشکلم حل شد تا همیشه 

زمانی که میخواستم تاپیک برنم میدونستم حتما پربازدید میشهاشکال نداره گلم اگه کامنت های مخالف نظر من م ...

باشه گلم هرطورراحتی ولی بعضی ها کامنت مخالف نمیزارن توهین میکنن

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
کجا برم آخه دوتا خونه عوض کردیم اونا با منن از بچگی دیوانه شدم دیگه گاهی از خودمم میترسم دیگه اتفاقا ...

این مشکلات بیشتر جنبه روانی داره شاید ارثی دارین عزیز .بهتره برید پیش روانپزشک، مثلا یه سری داروها هستن اگه آدم نرمال و سالم استفاده کنه قطعا تو ذهنش یه سری موجودات میبینه که بقیه نمیبینن 

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*

نمیدونم از امار و احتمال چقدر سردرمیارید ولی احتمال اینکه هم شما و هم همسایه شما دچار این توهمات باشن صفر نیست و یه درصدی احتمال مثبت بودنش هست و حتی خانوادتون هم همینطور ولی من میگم به خانوادتون تلقین شده تلقین خیلی تاثیر گذاره مثال واضحش دارونماها هستن، تو یه سری مطالعات به بعضی از بیمارها دارویی میدن که اثر درمانی نداره ولی میگن این دارو درمانتون میکنه و فرد واقعا جسمش درمان میشه، یا یه مطالعه دیگه بود که یه زندانیو چشماشو بستن گفتن برای اعدام رگتو میزنیم و یه خراشی رو دستش ایجاد کردن و صدای ریختن خون رو براش پخش کردن و در نهایت اون زندانی از فکر اینکه خونش داره میره واقعا مرد،اینه قدرت تلقین

حتی از نظر علمی میگن اون صحنه هایی که فرد نزدیک مردن میبینه بخاطر فعالیت یه غده ای تو مغزه که فقط موقع مرگ فعال میشه و باعث توهمات دیداری میشه، منتها پذیرش اینکه عالم ماورا بوده برای عوام راحتتره تا اینکه ازنظر علمی و هورمونی بپذیرن

خدایی این دعانویس ها اگر قدرت داشتن یه دعایی برای خودشون مینوشتن که از این وضعیت نجات پیدا کنن

همین پسرهای شما ۱۰ سال ۲۰ سال دیگه که جامعه قطعا مدرنتر شده و خرافات کم شده ممکنه شمارو شماتت کنن که من از بچگی این مشکل رو داشتم چرا هیچوقت دنبال درمان من نبودی و دست به دعا و جادو بودی. ببین خودمون نسبت به مادرانمون چقد تو همه چی اعتقاداتمون کمتره دیگه بچه هامون بماند

همونطور که جسم دچار بیماری میشه روان هم دچار بیماری میشه ولی ما واسه جسممون میریم دکتر واسه روانمون یا میگیم ولش کن یا میریم سراغ دعانویس

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
باشه گلم هرطورراحتی ولی بعضی ها کامنت مخالف نمیزارن توهین میکنن

میدونم عزیزم بلاخره سایت عمومیه و از همه قشری اینجا عوض هستن و ماهم نمیتونیم تغییرشون بدیم

مهم نیست خودتو ناراحت نکن 

نمیدونم از امار و احتمال چقدر سردرمیارید ولی احتمال اینکه هم شما و هم همسایه شما دچار این توهمات باش ...

اوهومن درسته عزیزم بشدت معتقد به تلقین هستم 

ولی دنبال جادو هم نیستم 

بنظرت اگه اختلال بود چرا پسر اولم خوب شد؟

پسرم از ۲تا ۴یا ۵سالگی همین حرفایی رو میزد ک بچه دومم میزنه دقیقااا همون ها رنگ لباساشون موهاشون شکل چشاشون

ببین راستن وهستن دختر 18ساله منم اذیت میکردن طوری که میگفت تاصبح بالا سرم بالباس خودم درست شبیه خودم میشنه ونفسشو میفهمم. همیشه هم مریض بود وخیلی چیزای دیگه. منم ازهمین نی نی سایت شماره یه دعانویس برداشتم وزمگ زدم وبراش دعای قرانی گرفتم خداروشکرخوب شد. خونه ماهم داره.