2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113293 بازدید | 1766 پست
تو بیماری داری و این به صورت ژنتیکی به بچه هات هم منتقل شدهچند سال توی خوابگاه دانشگاه با آدم اینجور ...

من رشته ام روانشناسی بوده کم وبیش یسری چیزارومیدونم مشکل اعصاب وروان فقط توهم دیداری نیست علائم دیگه هم داره ایشون این مشکل رونداره

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
فقط یه نکته اینایی که گفتن بچه روپیش روانشناس ببر اصلا اینکارونکن دیشب که نبوده انشالله دیگه هم بچه ...

اصلا امکان نداره مشکل روانی باشه 

چون اونا ندیدن دلیل بر وجود نداشتن جن نیس

چطور مادرم خونه خودش نمی‌دید و مشکل نداش ولی خونه من اومد بیمار شد و دید؟

همسرم و خانم همسایه هم بیمارن؟

چطور ممکنه همون چیزایی ک بچه اولم دیده بود با همون جزئیات رو دومی هم بگه؟

چرا وقتی نیستن توهم نمیزنه و نمیگه؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا امکان نداره مشکل روانی باشه چون اونا ندیدن دلیل بر وجود نداشتن جن نیسچطور مادرم خونه خودش نمی‌د ...

من بااینکه اعتقادندارم نمیدونم چرا باورکردم ولی سمت دعانویس نرو

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
من بااینکه اعتقادندارم نمیدونم چرا باورکردم ولی سمت دعانویس نرو

نه نمیرم الان کسی ک علمشو داشته باشه خیلی کمه و اصلا نمیشه ب کسی ب راحتی اعتماد کرد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
۶صبح از آدمی ک بیخابی کشیده و ذهنش بهم ریخته غلط املایی میگیرن؟

باید سوادشونو نشون بدن هر طور شده 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

عزیزم براتون دعا نوشتن منم یه تایمی اصلا باور نداشتم ولی دیدم دقیقا چیزایی که میبینم رو شوهرم هم مبینه درحالی که بهش نگفته بودم

من با صوت بقره خوب شدم تازه زندگینونم دچار مشکلات وحشتناکی میشد

اما حس میکنم دعای ما ضعیف بود و زود باطل شد 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

اصلا امکان نداره مشکل روانی باشه چون اونا ندیدن دلیل بر وجود نداشتن جن نیسچطور مادرم خونه خودش نمی‌د ...

سلام عزیزم خوبی مشکل شما رو منم داشتم 

دقیقا پسرم دوساله شد همیشه یه جا رو نگاه مبکرد بهش میگفتم چیه میگفتیه اقاهه قد بلند هر شب میاد کنار پنجره نگام میکنه

گذشت تا سه ساله شد حداقل هفته ای یه بار همین اتفاق میوفتاد منم از خانومای همینجا متوجه شدم باید بقره بذارم هر روز موقع اذان ظهر بقره میذاشتم سپند کندر دود میکردم چند وقت بعدش نصف شب داشت صحبت میکرد منم بیدار شدم چون همسرم نبود دیگ ترسیدم از پسرم بپرسم چی شده  تا صبح شد خودش گفت ک دوباره ااقاهه اومده بود اینجا هی به من نگاه میکرد هی به تو اخرش بهش گفتم من ازت میترسم از اینجا بذو اونم گفت ببخشید دیگ نمیام و به حالتی چهار دست و پا از پنجره رفت بیرون این حالت و خودپسرم اداشو در اورد طوری ک ن تا حالا پسرم از این کلمات استفاده میکرد ن اون حرکت و بلد بود 

دیگه هم هیچوقت نگفت ک دوباره اومده

حیوان خونگی بخرید قبلا یکی دیدم‌میگفت مثل بچه شما شده بود حیوان خونگی خریدن مرغی کبوتری چیزی

طوطی دارم

عزیزم ان شاءالله بالطف الهی آمین 🙏🙏❤️❤️حتما اهل بیت ع به کسی که بره سمتشون نظر دارن و کمک میکنن زی ...

بله من خونه ندارم تویه اتاق زندگی میکنم فقط حتمااگرخونه دارشدم میخونم روضه حضرت علی اصغرباپذیرایی شیرازوکلوچه انجام بدم درحدتوانم هرچقدر بتونم امابیشترازهفت نفر....ممنونم خدا بهتون سلامتی ببخشه الهی🌹

سلام عزیزم خوبی مشکل شما رو منم داشتم دقیقا پسرم دوساله شد همیشه یه جا رو نگاه مبکرد بهش میگفتم چیه ...

کاش جن های ما هم مودب بودن میان میزنن نکبتا😢

من رشته ام روانشناسی بوده کم وبیش یسری چیزارومیدونم مشکل اعصاب وروان فقط توهم دیداری نیست علائم دیگه ...

ایشون دارن برای ما از توهم بینایی میگن 

و درمورد مسائل دیگه شاید نخواستن حرفی بزنن چه اشکالی داره  یه متخصص ایشون رو ببینه کمی علمی به ماجرا نگاه کنید 

نهایتا روانپزشک یا روانشناس تشخیصش رو میگه اگر مشکلی نداشت بعد بره سراع مسائل ماورایی

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
عزیزم براتون دعا نوشتن منم یه تایمی اصلا باور نداشتم ولی دیدم دقیقا چیزایی که میبینم رو شوهرم هم مبی ...

من دیگه بقره نزاشتم 

باید کل سیستم رو عوض کنینماز واجبموسیقی تعطیلکلا مکان جذبشون موسیقی و نجاسته که شامل غسل‌های واجب هم ...

یا خدا من همیشه تنها تو خونه موسیقی میزارم می رقصم😑شانس آوردم تا همین حالاش