2777
2789

دائم باید مراقب باشم چیزی نگم به اقا برنخوره قیافه بگیره

یروز خوبه چنروز تو قیافه‌ست

موندم چجور باهاش رفتار کنم

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اپشنا برا ما قفله

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

واییییییی دقیقااااا دقیقاااااا اینقدر زود ناراحت میشه جالب اینه توقع داره من برم نازش بکشم معذرت خوا ...

دیوونه شدم از دستش والا

چجوری باهاش برخورد میکنی در اینجور مواقع

آخ آخ دست رو دلم نزار که خونِ ، بعد ۱۲سال زندگی هنو باید ناز آقا رو بکشم آی بدم میاد الانم قهره باها ...

دستت نیومده اینجور مواقع چجوری باید باهاش رفتار کنی؟

والا من هرروشی میرم جواب نمیده

چون میبینه بهش توجه میکنی و نازشو میکشی به این اداهاش ادامه میده . دیگه بهش اهمیتی نده بزار قهر بمونه درست میشه .

وقتی ببینه دیگه با قهر و بی محلی نمیتونه توجهتو بدست بیاره کم کم اینکارو ترک میکنه

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍