2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113299 بازدید | 1766 پست

توروخدا این خونه لامصب و عوض کنید بخدا بچه دیوانه میشه بالا سرش قران و سنجاق بذلر ب لباسش سنجاق وصل کن .

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من اینو قبول دارم ولی تو خونه ای که قرآن باشه اذان پخش بشه صوت قران پخش بشه مخصوصا نماز خونده بش ...

دوست من مذهبی و مقید شدید

اگه داستان زندگیش برات تعریف کنم میگرخی

بعد چند سال تازه راحت شده بنده خدا اونم یکمی

چیزهایی که تعریف میکرد ماهم گاهی ازش میدیدیم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
شایدیبار پسرم گفت مامان اون کیه ک لباسای تورو پوشیده و صورتش شبیه توعه ببین لباساش سبزه راه راهه الک ...

عزیرم پست های منو حتما بخون

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

سلام عزیزم 

قبلا خونه خودمون این موجودات اومده بودن

رفتیم پیش دعا نویس

گفتن ی چاقو شبا قبل خواب بزارید زیر بالشتتون 

ایه الکرسی زیاد خونده شه

سنجاق قفلی به لباس

و.. 

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
منم از وقتی ازدواج کردم دیگه حتی یک خوابم ندیدم من دعا نگرفتم فایده نداشت با غسل سوره فلق زندگیم پاک ...

غسل سوره فلق چطوره؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خطاب به دوستانی ک میگن اسکیزوفرنی یا مشاوربرو یا ژنتیکی و فلان... دورازجونتون تابه سرتون نیادنمیفهمید ما خانوادگی دچاراین موجودات شدیم خدانصیب دشمن آدمم نکنه. فکرش ک هیچ همه چیزش وحشتناکه.ن میتونی بخوابی ن میتونی راحت زندگی کنی ن میتونی درامدتوبیشترکنی. شب ترس روز ترس ..حال خراب بیماریهای یهویی و ..

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

فامیلمون چند ماه می‌گفت چیزایی میبینم و می‌خوان اذیتم کنن خیلی حالش بد بود بعد خوب شدنش گفت رفتم دعا رزق و روزی گرفتم برا خودم 

و بعدش این مشکلات براش پیش اومد

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بالا سرش چاقو بزار اگه جواب نداد قمه بزارراهکاره های نی نی سایتی ها😂😂😂😂😂

میترسم همون چاقو رو برداره سرمون ببره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

برای دختر منم ی سری این اتفاق افتاد.چند بارآیت الکرسی خوندم،۴ قل خوندم  خداروشکر آروم شد.بالا سرشون هم آیت الکرسی و قرآن گذاشتم.هر شب قبل خواب چند بار آیت الکرسی و چهار قل بخون براشون.