2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113300 بازدید | 1766 پست

عزیزم بچه ها درسته فکر می کنیم بچن اما همه چیز خوب خوب می فهمن کوچکترین حرفی توی خونه روی ذهنشون اثر می زاره  یادمه زمانی که پسرم ۲ سالش بود وقتی خواب بود فیلم ترسناک دیدم فرداش در حد جزیی برای همسرم تعریف کردم چند روز بعد با جیغ از خواب بیدار شد مدام جیغ میزد و ناراحتی می گرد بغلش کرد گفتم چی شده مامان همون چیزی رو گفت توی فیلم من تعریف کردم . خونه مواظب حرف زدن تون باشید فکر می کنید حواسش نیست خیلی خوب می فهمه و تو ذهنش میمونه شما وقتی خودتون ذهنتون درگیره به بچه منتقل می شه فقط تجربه خودم رو گفتم.

صدای اذان بگذارید با صدای نسبتا بلند داخل فضای خونه پخش بشه.قرآن زیاد بخوانید، چهارگوشه خونه قرآن بگ ...

بعلاوی خوندن سوره ی جن...وقت اذان خودِ خانم هم با صدا توی خونه اذان بگه سوره ی محمد رو هم بخونه

اللهم عجل الولیک الفرج💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر بزرگ من خدا رحمتش کنه.جوون ک بوده ی شب مبره ته باغ حموم کنه.اون موقع حموم اینا نبوده دیگه. میگف ...

موقع درآوردن لباس بسم الله گفتن

موقع ریختن آب داغ بسم الله گفتن

ایناهم مهم انجام دادنش

شب ها زیر درخت به خصوص درخت میوه نرفتن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

با اجازه اسی.ببخشید اسی جان توروخدا😢😢😢 بچه ها مشکل مالی زیاد داریم کرایه خونه خیلی بالاست.بنظر شما این دوماه قبل عید چکاری میتونم بکنم که درآمدش خوب باشه؟توروخدا هرکی هرکاری بنظرش میاد بهم بگه😭😭😭😭😭😭😭

کاربری سال ۹۶ هستم.

خواهر من هم توی خونه قبلیشون جن داشتن. موقع خرید خونه، همه میگفتن این خونه رو نخرید جن داره،ولی خواهرم و شوهرش به خاطر قیمتش خریدن. پسرش ۵ سالش بود، همش یه نفر رو میدید، میگفت اسمش آقای بهشادیه. شب ها همش صدا می اومد تو خونشون. صدای در کمدها می اومد. یه لار که خودم هم اونجا بودم، کلیدها توی قفل در اتاق یه دفعه شروع کردن با دسته کلید تکون خوردن . الان چند ساله خونه رو فروختن و دیگه ندیدن.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

میگم یه چیزی می گم شاید خنده دار باشه.اما شنیدم و دیدم انجام میدن و موثره.سرگین اتیش بزن.معذرت می خو ...

تو یه پیج ماورا دیدم این کار بدتر میکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

۴ قل بخون و آیت الکرسی فوت کن ب بچه ات و اینکه اسپند فقط روزا دود کن شبها نکن .نماز بخون غسل داری ان ...

چه ربطی داره؟الان نصف بیشتر ملت نه نماز میخونن نه قرآن میخونن نه غسلشون درسته اینجوری بود همه جن زده میشدن

من جن و این چیزارو فقط دوران مدرسه از زبون بچه ها و بتازگی تو نی نی سایت درموردش زیاد شنیدم.‌ وگرنه تو زندگی خودم تا الان که چهل سالمه، همچین چیزایی نبوده. بنابراین نمیتونم نظر سازنده ای بدم. فقط می دونم بچت و بابد نجات بدی‌ گناه داره طفل معصوم. روح و روانش داره آسیب میبینه و شما نتیجه ی جبران ناپذیر تمام این هارو سالها بعد تو زندگی بچت خواهی دید. پس تا دیرتر نشده، یه کاری کن براش

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

۶صبح از آدمی ک بیخابی کشیده و ذهنش بهم ریخته غلط املایی میگیرن؟

سلام عزیزم منم با همچین مشکلی مواجه شدم . ولی من خونه عوض نکردم یعنی اطلاعی نداشتم ازین جور چیزا 

دخترم از نوزادی شبا گریه میکرد تا خود صبح یا ک بزرگتر شد شبا از خواب با وحشت و گریه بلند میشد 

تا اینک دخترم لکنت زبان گرفت . دوباره بچه دومم هم همینطور ب این منوال گذشت ی روز ظهر از حموم آوردمش بیرون دیدم داره جیغ میکشه و گریه و عین بید میلرزه . گفتم مامان چی شده پسرم . گفت ی سوسک پریده روم از اون روز اینم لکنت زبان گرفت . ی بنده خدایی آدرس ی جا رو داد رفتیم اونجا من و همسرم و دو تا بچه هام . اون گفت ک موکل دارید حالا از قدیم رو من بوده با وجود شیردهی ب بچه هامم منتقل شده . ی کارایی و ی برگه هایی داد ک انجام دادیم خداروشکر گوش شیطون کر از خونمون رفتن و لکنت بچه هامم خوب شدن

سلام مرمری جونم.خواهرزاده نامزدمم، همین مشکل و داره، متأسفانه نتونستن کاری کنن، الان دنبال حرز امام ...

عزیزم از قم سفارش بده خالم برای من،خودش،خواهرم و مامانم سفارش داد،خالم اصلشو گرفت

۶صبح از آدمی ک بیخابی کشیده و ذهنش بهم ریخته غلط املایی میگیرن؟

مرمری جان عزیزم اگه خودت هم از بچگی می‌دیدی ژن این بیماری به بچتهات هم رسیده ...اسکیزوفرنی کودکی .حالتی که بچه ها افراد ی میبینن و باهاشون ارتباط دارن و این حالات تو تنهایی زیاد تر میشن .بهتره روانپزشک مراجعه کنی.