2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113297 بازدید | 1766 پست

یا خودشون یسری دستورات میدن تو مایه های چیزای که گفتم یا اگر اگر نیاز به دعانویس باشه ادم مطمئن رو معرفی میکنن البته نظر خودمو دارم میگما شایدم معرفی نکنن و دستورات خودشونو بگن مثه بخورحضرت مریم و حرز ابودجانه و حرز امام علی و بقیه چیزای که گفتم

مذهبی نیستم نمیدونم بکجا زنگ بزنم به کی بگم شماره ای دارید؟

سلام ببین عزیزم به نظرم اصلا پیش آدمای نابلد نرو برای دعا نویسی که اوضاعت وخیم تر میشه به نظرم وضع الانت هم به خاطر اینه که میگی مادر بزرگم اهل جادو بوده و اون پیش آدمای بی سواد و نابلد میرفته اگه دعا رو درست ننویسی نتیجه منفی داره و پای این موجودات رو به زندگی باز می‌کنه به نظرم برو قم دفتر یکی از این مراجع مشکلت رو بگو یا خود حرم یکی از اون دفاتر اونا خوب میتونن راهنماییت کنن 

تاکید میکنم اصلا و اصلا پیش دعا نویس نرو

People are asleep and when they die ,they waken 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام روزت بخیربنظرم تماس بگیر با مشاوره حرم رضوی رایگان هم راهنماییت میکنن

شمارش برام بزار

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

آیه الکرسی بخون
قرآن
صدای اذان بلند
زنگ بزن مرجع تقلید
حرز امام جواد(ع) نمازش هم خوندید؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین خودم نمی‌ترسم خیلی وقته بی حس شدم اهمیتی ندارن برامفقط نگران پسرمم

اینی که گفتم برای کل خانوادس عزیزم  بچه که غسل نداره شما و همسرت انجام بدین مطمئن باش اذیتتون نمیکنن. ذکر یاعلی معجزه میکنه به پسرت هم درباره ی حضرت علی بگو بزار محبتش تو دل پسرت بیوفته براش بگو هروقت ترسیدی بگو یاعلی   

اگه امکانش هست کبوتر نگه داری کنید، در ضمن شاید بچت کمبود ویتامین د3 داشته باشه

نه مشکل دی نداره تازه آزمایش داده

طوطی دارم 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

استارتر شما همون کاربری هستید ک خیلی وقت پیش تو یه تاپیک ترسناک چندنفرمون حرف می‌زدیم

همون خانمی ک می‌گفت تو نه‌سالگی بخاطر باطل کردن جادوی دخترای همسایه‌شون میرند پیش دعا نویس و بعد از اون خودش و خواهراش همگی دچار این جور مشکلات شده بودن

اون خانم مال اطراف مشهد بود فکر کنم 

خیلی دنبال اون تاپیکم فکر کنم ترکوندنش

من با کاربری قبلیم مامی‌دیان تو تاپیک بودم درمورد تجربه‌های این مدلیمون حرف میزدیم

آقایون مردها نرها درخواست دوستی ندید گزارش میزنم❌

استارتر شما همون کاربری هستید ک خیلی وقت پیش تو یه تاپیک ترسناک چندنفرمون حرف می‌زدیمهمون خانمی ک می ...

نه گلم من نبودم

ببین شماره های مختلفی داره و واقعا راهکار میدن05138008راجب مادرشوهر مادرت هم بگو ک دعا میزاشت کلا هم ...

ممنون الان تماس میگیرم

عذر خواهی میکنم چون میگی خودتم تو بچگی بودی پسر بزرگتم بوده حالام کوچیکه شاید یه اختلاله

پیش ی روانشناس برین 

بچه داره اذیت میشه 

جن هم میگن با قران میره اینی ک شما میگی اخه نمیره و این عجیبه با وجود اینکه خونه هم عوض کردین چندبار

نماز نمیخونیم ولی صدای اذان پخش میشه از تلوزیونآخه میدونی چیه همسایه طبقه پایین ام ک بشدت مومن و نما ...

باید همیشه نمازت رو بخونی اونم اول وقت

خب دیگه اون چون نماز میخونه سوره بقره کمکش کرده

مستحبات در صورتی موثر هستند که به واجبات عمل کنی عزیز دلم

به عشق مردن زندگی میکنم

عزیزم با اینکه میگی خونه عوض کردی نمیره،امکان داره یکی از وسایلت مثل مجسمه یا تابلو که علامت شیطان پرستی یا نفرین شده باشه باهاتون هست ،بگرد اونو پیدا کن بنداز دور 

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

سلام  منم چندسال پیش بعد زایمانم موجودات عجیب میدیدم ، زیر مبل پا میدیدم درحال بدو بدو ،،صندلی عقب ماشین میدیدم ،یآز خواب میپریدم بالا سرم بود،، همه چیزم زودی میفهمم قبل اینکه اتفاق بیوفته ،مثلا میگفتم امروز فلانی میاد خونمون و میومد یا به گوشیم نگاه میکردم میگفتم الان فلانی زنگ میزنه و زنگ میزد ، تا اینکه خونم و عوض کردم دیگه نبودن 

ولی پارسال که باردار شدم دوباره شروع شد و زایمان زودرس گرفتم بچمو از دست دادم ، حال روحیم افتضاح همش حس میکنم اونا باعث شدن چون هیچ دلیل پزشکی براش وجود نداشت و ۱۰تا دکتر رفتم ولی مشکلی نبود

دوماهه بقره روشن میکنم نمازم میخوندم من ،ولی الان بچم و اذیت میکنن ،پسرم میبینه میترسه لباسشو میکشن 

خستم خیلی خستم نمیدونم چیکار کنم ولم کنن