2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113297 بازدید | 1766 پست

برو پیش یه سید 

من موقعی که مادرم باردار بوده روح یه زن رو توی خونمون می‌دیده هیچکس باورش نمی‌کرده ولی بابام یهو توی آینه میبینه اونو میره پیش یه سید پاک و کاربلد اون روح رو از خونه میندازه بیرون 

برو پیش دعا نویس

کاربر قدیمی هستم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دلم به حال بچه سوخت ضرر که نداره انشالله که چیزی نیست ولی لطفاا و حتما ببرش دلم نمیخواست بگم و ...

نیست گلم 

بچه اولم همونطور بود و الان ک بزرگتر شده دیگه نمیبینه و اوکی هس

میدونی چیه اگه بیماری بود مادربچه  اول متوجه میشد 

متاسفانه همچین موجوداتی هستن و وجود دارن حتی اگه یسری نتونن ببینن

تا نبینی به چشمت نمیتونی درکم کنی 

انشالله ک هیچوقت نبینی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

اسی وقتی ک پسرت میبینه اونا رو... با تمام قدرت و صدا داد بزن

یا حضرت سلیمان... یا حضرت علی  بیا اینا رو از اینجا بیرون کن

... من ی جایی خوندم اونا از حضرت علی و حضرت سلیمان خیلی میترسن  .... 

از یه آدم مومن کمک بگیرید ،شایدم یه بیماری ذهنی، آخه این جور بیماری ها اکثرا به ارث  میرسه  از والدین به بچه ها  ،نمیدونم والا ،برو دعا بگیرید، هر کاری میتونی بکن،اسم امام علی هم شنیدم این جور موجودات خیلی بهش احترام میزارن،دیدیشون اسن حضرت علی رو بگو

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

مرمری جان اینجا به نتیجه نمیرسی

یا باورنمیکنن ارجاعت میدن روانپزشک یا زیادی فیلم ترسناکش میکنن 

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
اره واسه منم دیگ عادی شده بود یبارم شونه موهام رو برداشته بودن،چون میخاستم بهم ثابت بشه ک بردنش یا خ ...

منم وسایلام گم میشه عین نقل و نبات

حتی کنترل تلوزیون خونه ی هفته نبود بعد ی هفته رو مبل پیدا شد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....