بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا نصف این سایت 18 ب پایین ازدواج کردن . بقیشونم ک همرو ب همین سمت هل میدن . یکی میاد تاپیک میزنه 17 سالمه دارم ازدواج میکنم همه بجای اینک راه درستو نشونش بدن بیشتر میگن مبارکه چه اشکالی داره تو این سن ازدواج کنی
ولی ایشون نمیخواد هیچ اتفاقی بینمون بیوفته تا حداقل رسمی شیم بعد
خانواده ها در جریانن
ولی بخاطر سن کم ازدواج نمیکنم
خب چه غلطی کنه ادم
داریم صبر میکنیم فقط
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
چه مشکلی داره؟ازدواج گناهه؟همین تاپیک قبلی ی دختر ۱۸ ساله از دوست پسرش حامله شده دوقلو میخوان سقط کن ...
انتقاد به ازدواج تو سن کم به این معنا نیست که برن با هرکسی رابطه داشته باشن
ازدواج تو سن کم همچین هم مناسب نیست حالا این سنهایی که استارتر گفت اونقدرا کم نبودن
مثلا یه بچه ۱۵، ۱۶ ساله مشخصه ازدواج واسه سنش مناسب نیست هرچقدر هم خواستگارش خوب باشه اون بچهاس وقت ازدواجش نیست
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم