2777
2789
عنوان

چیکنم شوهرم برگرده:(کمک کنین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 164 پست

چیزی که از نامزدت نعریف کردی عکس العمل طبیعیه یه آدم عاقله.کمتر مسایل رو کش بده و آب تاب دارش کن از حساسیتت کم کن دوباره میاد طرفت خیلی هم نازشو نکش و طبیعی رفتار کن اخلاقتو عوض کن 

به نظر من تا عروسیتون شاد و شنگول باش انگار نه انگار این قضایا هست یه کلمه حرف تکراری نزن و رومانتیک بازی رم تعطیل کن فقط خنده و شوخی همه شم راجع به آینده و عروسی و اینا بگو‌ اونم به هیجان بیاد  

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اگه همین خلاصه هه رو مینوشت خودتون با انبردست تمام این حرفا رو از زیر زبونش کشیده بودین&nb ...

بله دقیقا چون خیلی جاها دیدم طرف خلاصه گفته همه صداشون درومده بود ک کامل بگو و فلان

خیلی جاها اکثرا همینقد مینویسن همه هم راه کار میدن نوبت ما ک شد هرکی ی تیکه ای میندازه     

ازین حالت چسب بودن بیا بیرون بابا مردا ازینکه بهشون مدام بچسبی متنفرن.بابا وایسا دلتنگت بشه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

استارتر بنظرم زمان بده اينقدر دنبالش نكن اين باعث ميشه بيشتر رو قضييه زوم بشه و ناراحتيش عميق تر بشه.اينقدر خودتو اذيت نكن خب وقتي زمان ميگذره ادم پخته تر ميشه اوايل هميشه اينجور مسائل هست چون دوتا ادم از دوتا خانواده ي مختلف با نظرات مختلف ميخوان زندگيشونو شروع كنن. عزيزم الان صد در صد پخته تر شدي كارايي كه همسرتو خوشحال ميكنه و ناراحت ميكنه رو بايد بهتر بدوني سعي كن گذشته رو اصلا يادش نياري بيشتر در مورد اينده حرف بزن در مورد خوشبختي حرف بزن بهش بگو چقدر برات مهمه بهش بگو ديگه داريم وارد زندگي مشترك ميشيم بهتره خيلي اتفاقاتو از ذهنمون پاك كنيم.

خداياشكرت....❤️ 

قرارنیست که همیشه اون نازتوبکشه ،بایدیادبگیری توزندگی مشترک  مهم نیست حق باکیه،پس به جاتاپیک بروتوکارش دلشو درار چون اونم مثل تومنتظره و ازت انتظارداره،تا خنده رولباش نیاوردی دست نکشی  

چرا برای هر ناراحتی باید از دلت دربیارن؟ 

چرا وقتی یبار گفت ببخشید باز دوباره توی جیگرکی دنبال این هستی که بگی ناراحتی و ...مردها غرورشون براشون مهمه

چرا هر چیزی رو ده بار باید بهت بگن

چرا اینقدر جزئیات برات مهمه 

چرا اینقدر زیاد ناراحت میشی 

چرا میذاری خانوادت کمک کنن که بعد منت بذاری 

با کدوم نداری ساختی؟ نداری رو تو سر مرد زدن عزت نفس مرد رو میاره پایین حتی کمک خانواده زن یا عزت نفس رو میاره پایین یا تنبلش میکنه

عزیزم اعتماد, به نفستو از دست نده هی ازش سوال نکن الان خوبی الان زده نیستی

فقط, سعی کن مهربان باشی کارهای قبلت رو تکرار نکنی 

ببخشیدا شرمنده کلا اویزونش نباش 

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒

سعی کن وقتی بحثتون میشه اصلا جوابشو ندی و از کوره در نری زیادم درخواست محبت نکن ازش 

خودت بهش محبت کن تا بهت محبت کنه نه این که محبت رو ازش گدایی کنی

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰

خود کرده را تدبیر نیست.الانم زیاد منت نکش عادت میکنه قهرم نکن فقط یکم بگو مث خودت ددارم میشم حیفه زندگیمون چی شده

اوایل عروسیم هر ماه ی دعوا اساسی داشتم سر همین کم لطف شدن های الکی .ولی من زیاد حرف نمیزدم گریه میکردم و میگفتم تو دیگه دوسم نداری چت شده من عاشقتم کاش بمیرم ولی نبینم تو اهمیت نمیدی بهم تا  ۱سال واقعا هرماه همینطور .سرگرم کار یا  چیزی میشد من فراموش

الان مثل دوران عقد نیس اما اونطورم نیس ک دعوا کنم بیشتر خودم براش لوس میکنم جلب توجه بشه

خدای مهربون مرسی که پناهمی
تمام مشکلت ی سطر خلاصه میشد همسرم رو از خودم زده کردم چ کنم برگرده

من میدونم دیگه اینم میگفتم همه سوال میچرسیدن چیکردی چجوری شذه اون مگه چیمیگه ک تو فک کردی اینجوری شده و....

از اول کامل گفتم خیال همه راحت شه