2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سه مورد میشناسم ...کلا ریلکس و اروم و بیخیالن ...دنیارا اب ببره اونهارو خواب میبره و هنر نه گفتن هم ندارن ....

ولی بشدت مهربون ، زودرنج، اهل محبت ، زن دوستن ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چه جوری میشه جذبشون کرد

من از یکی از این اقایون شنیدم ک میگفت رگ خواب من قربون صدقه و توجه زیاده ، دلم میخواد خانمم ی کم بهم گیر بده و بفهمم براش مهمم....هرادمی رگ خواب خاصی داره ی کم تمرکز کنی پیداش میکنی...

من از یکی از این اقایون شنیدم ک میگفت رگ خواب من قربون صدقه و توجه زیاده ، دلم میخواد خانمم ی کم بهم ...

خوب باید نزدیک بشم که بفهمم دیگه مثلا الان یه کار زشتی کرده من قهر کردم پیام داد بلاکش کردم بعد از یه هفته درش اوردم واسه هم استوری میزاریم میبینیم ولی اصلا دیگه پیام اینا نمیدن من پیام بدم ؟ دلم براش تنگ شده

من از یکی از این اقایون شنیدم ک میگفت رگ خواب من قربون صدقه و توجه زیاده ، دلم میخواد خانمم ی کم بهم ...

اسی منم با حرفای ایشون موافقم برعکس بقیه مردا دوست دارن خیلی درگیر اونا باشی

من از قیدت نمیخواهم رهایی
خوب باید نزدیک بشم که بفهمم دیگه مثلا الان یه کار زشتی کرده من قهر کردم پیام داد بلاکش کردم بعد از ی ...

نه ، صبر کن بالاخره خودش پیام میده ، یا هم عیدی، مناسبتی چیزی را بهش تبریک بگو .