2777
2789
عنوان

ماماناکمک دیگه کم اوردم:(

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 64 پست
سونوی مخصوصیه... که درجه ی رفلاکس رو مشخص میکنه دخترخوب دخترت رفلاکس معده داره چه علتی بالاتر از ب ...

سجده خوابیدن شبا نه ها... روزا این حرکتو میکنه ک فکر میکردم بازی میکنه...شبا ک روپا میخابونمشمیزارم زمین دمر میشه اما خیلی قلت میزنه و میچرخه!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دخترت علائم رفلاکس پسرمنو داره...خودت میدونی ولی حتما پیگیریش کن...

پسرمنم حدود نیم ساعت 40 دقیقه بعد خوابش شروع میشه جیغش...

دقیقا هم انگاردلش میپیچه ولی رفلاکسه چون رانتیدین میدم انگار اب ریختم روی اتیش

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
از پروتیین گاوی ففط شیرخشکش هست ک اونم ضدالرژی هسته من نه کره میدم نه ماست ...هیچی 

آب کافی میخوره الانکه 10 ماهس باید حداقل 60 سی سی آب بخوره..

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
شکمش خوب کار میکنه؟ یبار دکتر برای نفخ دخترم ببلاک کامفورت داد که البته من ده روز اینا بیشتر ندادم ...

بله خوبه ...مرسی عزیزم..اونم امتحان میکنم تاحالا کلی شیرخشک عوض کردم

سجده خوابیدن شبا نه ها... روزا این حرکتو میکنه ک فکر میکردم بازی میکنه...شبا ک روپا میخابونمشمیزارم ...

سجده خوابیدن هر ساعت ازشبانه روز ممکنه باشه...

وقت خواب وبیداری نداره

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

دخترمن هم رفلاکس داشت هم حساسیت داره که با رژیم غذایی و رانیتیدین رفع شد.

چند شب بود دوباره روزا نفخ و دلپیچه داشت شباهم گاهی گریه میکرد که فهمیدم ازگرما آب بدنش کم میشده البته دکترش تشخیص داد بهش بیشتر آب بدیم که بعد از اون آروم شد.

درضمن گفت تنها شیری که واقعا ضد آلرژیه آپتامیل پپتی هست.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
دخترمن هم رفلاکس داشت هم حساسیت داره که با رژیم غذایی و رانیتیدین رفع شد. چند شب بود دوباره روزا نف ...

ابجوش نبات و ابمیوه هم میدم اما اب تنها کمتر چقدر باید بخوره؟ ۶۰سیسی کافیه

سجده خوابیدن هر ساعت ازشبانه روز ممکنه باشه... وقت خواب وبیداری نداره

نه منظورم اینه ک نمیخابه بیداره و باری میکنه سجده میشه...ولی حتمن پیگیری میکنم دوستم فقط ارزوم اینه ک دخترم خوب شه دیگه هیچی نمیخام ده ماهه طفلی گریه میکنه وخواب نداره